Frispel

sedan 2001

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - MCE

Sidor: 1 2
1
Köpes / Begagnad DMD
« skrivet: januari 04, 2012, 10:48:43 »
Hej

Vill köpa en begagnad DMD, ett som lyser upp snabbt o bra. Någon som har det?

2
Flippersnack / Arkadspel med Visual Pinball
« skrivet: november 07, 2010, 13:05:50 »
Jag har sedan i våras jobbat med att bygga en arkadmaskin och när jag ändå gjorde det så var det ju lika bra att sätta flipperknappar på den och emulera Visual Pinball.

Jag har hittat och lagt in 880 st flipperspel (rom:ar och tables) på den. Frontenden som jag startar spelen med är MalaFE. Har lyckats fått snap's (förhandstittsbilder) till de flesta spelen.

Känslan gentemot att spela VP på en dator/keyboard är total. Här kommer man betydligt närmare orginalet även om man aldrig är riktigt nära. Men för mig duger detta långt om jag plötsligt vill spela obskyra titlar som jag aldrig skulle köpa. Högra joysticken fungerar som launcher och den vänstra fungerar som tilt. Ladda-pengar-och-start-knappar är samma som jag kör i Mame.

Om ni kollar på filmen som jag lagt upp så börjar Visual Pinball delen efter 3 min 20s.

Marcade Mini

Hör av er om ni undrar över något.

3
Köpes / S: Party Zone - SÅLT
« skrivet: december 14, 2009, 15:04:40 »
Säljer ett Bally - Party Zone
http://ipdb.org/machine.cgi?id=1764

Jag hade tänkt shoppa spelet men känner att jag dels inte har ork och dels för att det ju redan är helt ok. Allt fungerar. Lite smutsigt är det och några lampor behöver bytas ut. Fin spelplan och alla plaster utom den runt det snurrande huvudet (Captn Bizarre) är hela. Alla ramper fina. Kabben okey. DMD'd saknar en rad horisontellt (glapp? ska kika på det...)

Spelet kommer ursprungligen från en utställare i Härnösand. Sedan har det stått så gott som oanvänt hos en privatperson under hela 2000-talet tills i höstas. Det kan jag intyga till eftersom det saknades nycklar till det när jag köpte det och säljaren inte ens visste hur man startade spelet.

Bra som första spel. Bra som partyspel eftersom det är lätt för nybörjaren att komma igång. Kan fixa fram bilder till den som är intresserad.

Såldes för 7000 kr

4
Köpes / K: Begagnad DMD - KÖPT
« skrivet: oktober 08, 2009, 12:18:45 »
Jag söker en begagnad "standard" DMD till mitt Party Zone. Den DMD som sitter på spelet kräver några minuter med spelet igång för att den ska lysa upp ordentligt. Jag tänkte inte lägga några större pengar på detta spel så att köpa en ny kommer inte på tal. En begagnad DMD utan fel som lyser upp fint är alltså mitt önskemål. Någon som har det och vad vill ni ha för det?

5
Flippersnack / Billigt Judge Dredd i Sundsvall
« skrivet: augusti 20, 2009, 16:17:02 »
Då var man för sen igen då i sin hemstad och allt. Ett Judge Dredd lades ut för 5000 kr här i Sundsvall igår. Det hade tydligen försvunnit på 10 minuter ;) Någon här som var snabb?

6
Flippersnack / Pistol Poker
« skrivet: mars 25, 2009, 09:42:57 »
Jag såg att ett Pistol Poker (1993) från Alvin G var till salu på Blocket. Detta spel kan det väl inte finnas särskilt många av i Sverige. Hela upplagan var ju bara på 200 spel.

Nu till frågan. Är det någon här som spelat det? Är det roligt? Jag blev lite nyfiken då jag såg det eftersom jag aldrig hört talas eller sett det förut.

7
Flippersnack / Kontrollen som ger flipperkänsla
« skrivet: november 17, 2008, 15:12:57 »

8
Köpes / S: The Shadow - Sålt
« skrivet: november 10, 2008, 10:45:54 »
Efter att äntligen ha blivit en Immortal så kan jag tänka mig att gå skilda vägar från mitt The Shadow. Spelet är i riktigt bra skick och shoppades i våras. Allt fungerar som det ska och det spelar skönt med bra flyt.

Pris: 12.000 kr

Bilder efter renovering

Bilder under renoveringen

Kontakt: marcus_nyb[snabel-A]hotmail.com

Spelet finns i centrala Sundsvall. SPel nr 1138 adonbolagen.

"Finally you've learned to control the Pinball!"

9
Flippersnack / Hjälp: Vilka är dessa spel?
« skrivet: oktober 21, 2008, 23:43:10 »
Hej

Kan någon säga mig vilka dessa två spel är? Det enda man kan se är suddiga delar av bakglas.

Länk till bild

Jag behöver svaret ikväll :D

10
Flippersnack / Flipper med fjärrkontroll
« skrivet: oktober 14, 2008, 16:07:33 »
Jag såg nyss denna annons på blocket.

Blocket

Det verkar ju helt makabert att spela flipper med fjärrkontroll.

WTF :D

Någon som testat?

11
Köpes / B: The Shadow
« skrivet: oktober 10, 2008, 23:20:03 »
Efter att äntligen ha blivit en Immortal så kan jag faktiskt tänka mig att gå skilda vägar från mitt The Shadow. Spelet är i riktigt bra skick och shoppades i januari. Allt fungerar som det ska. Eftersom det här är en spontan ide så har jag inte skrivit någon riktig annons ännu, men det här är det av mina spel som är i bäst skick så spelet är schysst.

Några bilder finns här

Jag är intresserad att byta detta mot Star Trek TNG (primärt), Indiana Jones, Twilight Zone eller liknande i prisklassen 11-16k. Skick spelar inte så stor roll, gärna projektmaskin. Kan tänka mig att köra spelet som längst ner till Stockholm, Mälardalen.

Ser helst ett byte om det inte kommer ett väldigt bra bud på spelet. Det här spelet hade jag inte tänkt göra mig av med men man måste väl ändå göra en förändring i lineupen någon gång.

Kontakt: marcus_nyb[snabel-A]hotmail.com

"Finally you've learned to control the Pinball!"

12
Flippersnack / Flipperäventyr i Tallin
« skrivet: oktober 02, 2008, 11:07:00 »
Jag har skrivit lite om mitt senaste flipperäventyr här:

Flipperäventyr i Tallin

Fire!

13
Flippersnack / Daddy is a pinball
« skrivet: augusti 25, 2008, 10:46:07 »
Daddy, Daddy is a Pinball, livin on the edge, livin like a pinball he will always dingdong dubidubi dam. Dubi Dubi Dubi dam dam, dubi dubi dam!

Lyssna på låten

Den perfekta förfestlåten :D

14
Flippersnack / Hot doggin
« skrivet: augusti 09, 2008, 19:06:48 »
Är det någon som spelat det spelet och kan ge en kort recension?

15
Hårdvara / Flipperspel i mobilen
« skrivet: augusti 08, 2008, 11:06:42 »
Är det någon som vet vart man kan hitta ett flipperspel till mobilen? Alltså något java-spel som fungerar i SonyEricsson mobiler (jar-filer). Det skulle vara trevligt om man alltid kunde bära med sig ett spel så att man kunde bota flipperabstinensen då man är för långt ifrån närmsta spel.

Sidor: 1 2