Frispel

sedan 2001

Användaravtalet

Välkommen till Svenska flippersällskapets forum. Vi hoppas att du kommer att trivas här. Webbplatsen har funnits sedan 2003 och ska förhoppningsvis leva vidare i många år.

Riktlinjerna för ditt medlemskap på webbplatsen är följande:

Håll en trevlig ton i forumet och respektera att folk är olika.
Använd sunt förnuft. Om du är osäker om det är ok att skriva något, skriv det inte!

Inlägg får inte innehålla:

1. Hets mot folkgrupp
2. Rasism
3. Personangrepp
4. Uppmaningar till straffbara handlingar
5. Upphovsrättsskyddat material (media/mjukvara etc)
6. Uppgifter som bryter mot PUL (Personuppgiftslagen)
7. Text/länkar/filmer/bilder som är pornografiska
8. Spam
9. Diskussioner som inte är relaterat till forumets syfte
10. ”Allmänt snack” i köp/bytes/sälj annonser
 

Om du stöter på inlägg som bryter mot ovan skrivna regler anmäl det till admin/moderator som gör en bedömning i ärendet.

Mvh, Administratörerna & moderatorerna.

Privacy Policy

För att webbplatsen svenskaflippersallskapet.com (i fortsättningen SFS, vilket utgör Svenska flippersällskapets forum) ska kunna fungera, behöver vi spara uppgifter i en databas.
De personuppgifter som sparas för varje medlem är användarnamn, för- och efternamn, lösenord, ip-adress vid registreringstillfället samt eventuella frivilliga (ort, spelsamling och dylikt).
Alla forumtrådar, inlägg och svar sparas också i databasen, och förutom själva innehållet (text och bild), så sparas en hel del s k meta-information automatiskt av programvaran (Simple machines forum 2). Denna information är till exempel tid för inlägget, ip-adress, vilken medlem som skrev det och liknande.

Anledningen till att SFS sparar personuppgifterna (för- och efternamn, användarnamn, ip-adress) är dels för att forumet ska fungera, dels för att hålla koll på vem som gör vad. Uppgifterna sparas bara på SFS server och exporteras inte eller på något annat sätt sprids till tredje part .

Dina rättigheter
Om du vill veta vilka uppgifter SFS har sparat gällande ditt medlemskap, eller om du anser att uppgifterna är felaktiga eller om du vill att SFS ska ta bort dem, så kan du kontakta administratören för SFS (admin@svenskaflippersallskapet.com).
Som medlem på SFS har du också möjlighet att själv ändra på vissa av dina personuppifter om du så önskar.
Om du inte är nöjd med SFS hantering av dina personuppgifter bör du kontakta http://datainspektionen.se

Dina personuppgifter sparas så länge som du är medlem, men raderas först när du själv väljer att aktivt avsluta ditt medlemskap.