Frispel

sedan 2001

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - MB

Sidor: 1 2 3
1
Säljes / Sålt!
« skrivet: februari 24, 2012, 11:33:09 »
Ett jättefint TOM. Oborrad kab i riktigt bra skick, bra ljusstark DMD. Samtliga switchar och lampor hela, nychoppat med ny mittramp, flippermekar mm. Inga problem med brända GI-kontakter. Helt nya ben från P4P. Ny "Entrance"-plast, övriga plaster hela. Släpps för 19.500:-.

Har även ett riktigt fint Playboy till salu. Kabben oborrad och helt utan skav, dock med nya typen av siderails, så säkert färgslitage vid flipperknapparna (syns ej). Samtliga plaster och switchar hela, jättefin spelplan, all dokumentation finns + tre olika uppsättningar "Bunnies". Detta släpps för 12.500:-. OBS! Playboy sålt!

Spelen finns för avhämtning i Malmö.

Jag nås via telefon: 0708-219 580.

2
Säljes / S: Stern Playboy
« skrivet: oktober 05, 2011, 20:36:19 »
Har ett riktigt fint Playboy till salu. Kabben oborrad och helt utan skav, dock med nya typen av siderails, så säkert färgslitage vid flipperknapparna (syns ej). Samtliga plaster och switchar hela, jättefin spelplan, all dokumentation finns + tre olika uppsättningar "Bunnies".
Ska försöka att få upp bilder till helgen.
Spelet finns i Malmö, och släpps för 17.500:-.

Jag nås även via telefon: 0708-219 580.

3
Säljes / Stern Playboy bytes
« skrivet: augusti 27, 2011, 15:59:43 »
Jag söker ett fint Funhouse. Spelplanen viktigare än kabben.
Erbjuder ett riktigt fint Stern Playboy + en aning pengar från dig beroende på FH-skick.
Playboyet är oborrat, jättefint i både kabb och spelplan, utrustat med original Stern siderails som går ner runt flipperknapparna. Antar att det finns lite slitage under, men inget som syns.

Hör av er med vad ni har via tråden, min mail eller 0708-219 580

// Mattias

4
Säljes / Auktion Silverball
« skrivet: mars 07, 2011, 19:57:46 »
Auktion av ett superfint Silverball - Bally från 1980. Auktionsmodellen som jag tänker använda mig av bygger på ett startpris på 5.000:- som alltså är minstabudet för att jag ska sälja. Nytt giltigt bud skall vara på jämnt hundratal och minst på 100:- mer än det senaste budet. Vi kör till 19:00 på söndag den trettonde mars, alltså ca en veckas auktion. För att förhindra snipers så gäller följande - om inget bud kommer inom tidsintervallet 18:55 - 19:00 så är auktionen slut. Om bud läggs under dessa minuter så byggs sluttiden automatiskt på med fem minuter från det att det senaste budet är lagt, därefter fortgår det på detta sätt fram till dess att fem minuter har gått och inget nytt bud har annonserats, då är auktionen slut. Alla bud skall läggas via denna tråden.  Jag vill att betalning och avhämtning i centrala Malmö sker före mars månads utgång. Hiss, pirra och bärhjälp finns.
Nu till spelet.
Ni som var på SM i Malmö spelade möjligen på det, var med i classictävlingen. Mylar monterat av första operatören, vilket gör att spelplanen är verkligt fin. Samtliga plaster hela. Displayerna lyser starkt och startar upp direkt. Kickerfunktionen fungerar perfekt. För närvarande inställd på två kr per spel med fungerande mekanisk myntsil. Samtliga switchar registrerar som de ska. Två lampor på spelplanen har jag inte fått att lysa, tror att det är kontaktknas på kortet. Kabinettet är helt okay, bra originalben medföljer. Anledningen till att jag auktionerar bort spelet är att jag bara har plats för två spel så detta får flytta...

Bildlänk i nästa postning..

Lycka till!

5
Tävlingar / Hälsning från ex-generalerna i Malmö
« skrivet: september 25, 2010, 15:50:54 »
Det senaste året har Öresund Pinball arrangerat flippertävlingar på månadsbasis på sportsbaren Interpool i Malmö. Vi har fått en trogen skara spelare som tillbringar en lördag i månaden i glatt sällskap med andra flipperentusiaster från Skåne, Själland och även andra delar av södra Sverige. Vi har även kunnat notera att nya förmågor sökt sig till oss, och antalet spelare tenderar att öka från månad till månad.

Därför var det i våras verkligen glädjande att vi blev uppmanade att arrangera SM 2010 i Malmö. Efter övervägande i klubben bestämde vi oss för att köra!

Under sommaren har dock förändringar skett av betydande karaktär för oss - Mattias och Linda - som tog på oss uppdraget som SM-generaler. Vi har båda två bytt arbete med väsentligt nya förutsättningar - dels arbetsorten (arbete i Göteborg respektive Nässjö stor del av veckan) och dels arbetsbelastningen då vi arbetar med två stora uppstartsprojekt inom kollektivtrafiken som ska vara i land till den 12 december i år.  Tiden kolliderar således med den tid då arbetet med SM intensifieras. Därutöver har även stora förändringar skett i livet av privat karaktär - förändringar som man inte alltid själv kan styra över eller förutse.

Detta gör att vi som har tagit på oss generalskapet tyvärr inte har levt upp till de förväntningar ni alla med rätta har ställt på oss. Från vår sida: vi är djupt ledsna över detta, och är oerhört tacksamma för att Christian INK Holmsten kan – och vill! – ta över stafettpinnen tillsammans med Stefan och Janne för att nå ett SM även detta år.  


Hälsningar// Mattias och Linda

6
Tävlingar / 24/4 i Malmö är det dags...
« skrivet: april 22, 2010, 13:04:28 »
... för Öresund Pinballs sista månadstävling för vårsäsongen. Efter april gör vi uppehåll maj-juni-juli och drar sedan igång igen med tävlingar i slutet av augusti.


kl. 12 på lördag 24 april öppnar Interpool portarna för er som vill ge månadens fyra kvalspel en sista chans och placera er som Grand Champion inför månadstävlingen. Kl. 14 läser vi av kvalspelen och senast kl. 14.30 ska du vara registrerad och igång med att spela i månadstävlingen.
Anmälningsavgiften är 100 kr i vanlig ordning.


Välkomna till Interpool!


mvh/ Öresund Pinball

7
Tävlingar / Öresund Pinball Månadstävling 27/3
« skrivet: mars 17, 2010, 14:30:33 »
Dags för mars månads tävling i rikets underdel. Passa på att tävla på Jannes spel för att få bättre skills inför SM!

Kvalet börjar klockan 14, men ni är hjärtligt välkomna redan vid 12 för att nöta på månadskvalspelen - och förbättra möjligheten att gå till slutspel.

Senaste tävlingen var vi 32 deltagare jämfört med 35 i januari. En orsak till minskningen var att inga danskar mötte upp, förhoppningsvis invaderar ni denna rundan :-) Får vi tid över kör vi väl en landskamp efter finalen?

Denna gången skippar vi Classics, för att åter komma tillbaka vid senare tävlingar. En av orsakerna till detta är att de gamla spelen inte står permanent utställda i lokalen, vilket medför mycket slit och bökande för några få speltimmar.

Så varmt välkomna till Interpool för trevligt umgänge och intensivt spelande/ Öresund Pinball

 

8
Tävlingar / Malmö arrangerar Flipper-SM 2010!
« skrivet: mars 16, 2010, 11:11:48 »
Efter all positiv respons och resultatet av den ypperliga röstfunktionen på Flippersällskapets frontsida, arrangerar Öresund Pinball Flipper-SM 2010. Vi kommer att använda oss av Interpools lokaler i hjärtat av Malmö.

Avsikten – som vi gärna vill ha input på – är att tävlingen går av stapeln andra helgen i november, dvs tolfte till fjortonde november.

Nu börjar vi så smått att inventera och gå igenom tillgängliga spel och skicket på dem, räkna på minsta antal funktionärer före, under och efter tävlingen, möjligheter till en officiell hemsida och ansvarig för denna, prissättning för att få del hela att gå ihop, möjligheter till sponsring, mm, mm.

Vi kommer även att kidnappa INK så snart som möjligt för att tvinga av honom all matnyttig information från SM 2009.

Vissa detaljer har vi redan spikat, bland annat ett tak på max 200 deltagare. Vi kommer givetvis även att ha en parallell classicstävling. Som brukligt påbörjas kvalet under fredagen, där vi styr in lokala förmågor i möjligaste mån. Detta år finns det inte bara en General, utan två. Linda och jag delar detta ansvar då vi kompletterar varandra bra och känner varandras styrkor och svagheter.

När fler pusselbitar faller på plats kommer ni till en början att hitta informationen här, för att längre fram annonseras på den kommande SM-hemsidan.

Med detta vill vi önska er alla hjärtligt välkomna till Malmö och Flipper-SM 2010!

Mattias för Öresund Pinball  

9
Tävlingar / Öresund Pinball månadsfinal 27/2 2010
« skrivet: februari 16, 2010, 20:30:47 »
Då var det dags igen,
som vanligt träffas vi på Interpool i Malmö för trevligt umgänge och - givetvis - Tävling!
För närvarande står mellan 20-25 spel permanent uppställda, härligt!

Vi upprepar förra månadstävlingens nyhet, Classics, på begäran i flera utvärderingar under hösten. Vi som arrangerar är jätteglada över den positiva responsen för de gamla spelen, trots att väntetid uppstod då mekandet tog en del tid..
 
Under de senaste tävlingarna har vi delat ut en utvärderingstblankett som de flesta har tagit sig tid att fylla i. Då vi tyvärr inte kan ha några priser (se äldre tråd) är det heller ingen fråga som tar upp just detta. Vi har ställt sju frågor där man har möjlighet att sätta betyg mellan 1-5, där fem är rankat som bäst. Nedan visas genomsnittlig poäng på de frågor som ställdes under januari månads tävling.

Vad tycker du om spelens skick?
4,7

Vad tycker du om genomförandet av tävlingen i sin helhet?
4,73

Vad tycker du om genomförandet av Classics?
4,33

Vad tycker du om lokalen (inkl. utbud)?
4,92

Vad tycker du om månadskvalspel mellan tävlingarna?
3,38

Vad tycker du om slutspelsupplägget för huvudtävlingen?
4,69

Vad tycker du om slutspelsupplägget för Classics?
4,5

Vi är mycket nöjda med resultatet :-D, men, givetvis gör vi vad vi kan för att bli ännu bättre. Månadskvalspel mellan tävlingarna har fått det sämsta betyget, utan att för den skull vara katastrofalt. En av anledningarna till att ha denna ordning är givetvis att även locka spelare till Interpool och Jukeboxjannes spel mellan tävlingarna. För att ge våra långväga gäster samma möjlighet att höja sina möjligheter att gå vidare till slutspel, gör vi därför en förändring som innebär att månadskvalspelen stänger först klockan 14.00 på tävlingsdagen. Detta ger två timmar att nöta på då Interpool slår upp dörrarna klockan 12.00 denna dag. Med start efter denna tävling utökar vi antalet månadskvalspel från två till fyra, och sänker det antal poäng man tar med sig till 30 poäng per spel och Grand Champion. Utökningen sker för att ha fler spel att nöta på mellan 12.00 och 14.00.

Alltså, hjärtligt välkommna på lördag den 27/2. I och med att man kan månadskvala fram till 14.00 startar tävlingskvalet först därefter.

Väl mött/ Öresund Pinball

10
Säljes / AFM bytes mot Sopranos
« skrivet: februari 10, 2010, 13:03:54 »
Har ett utomordentligt fint AFM, inte solblekt, mycket fin spelplan, spelar perfekt, nyshoppat (ALLT nedplockat på spelplanen, polerat, vaxat och fixat), inga fel what so ever. Byter i första hand med ett Sopranos + cash då det är ett av spelen jag knappt har spelat. Jag är inte intresserad av ren försäljning. Spelet finns i Malmö.  

11
Säljes / S: NOS LOTR Playfield
« skrivet: januari 11, 2010, 19:11:55 »
Som rubriken säger, ny playfield till Lord of the rings.
Finns i Malmö.
2000:-

Mattias 0761-35 99 81

12
Flippersnack / Informell träff Interpool Malmö
« skrivet: januari 08, 2010, 09:44:57 »
Vi måste fira att Interpool tillsammans med Jukeboxjanne har fått utökat tillstånd!
Vi ses nu på lördag 9/1 kl 18:00 för att inviga den nya grymma line upen!!
Bram Stoker´s Dracula
Star Trek: The Next Generation
Indiana Jones (Williams)
Scared Stiff
No Good Gofers
Dr. Dude
Whirl-Wind
Attack From Mars
The Addams Family
Dirty Harry
World Cup Soccer
Medieval Madness
Independence Day
Twilight Zone
Cactus Canyon
White Water
+ Monster Bash på väg..

Alla spelen är i kalasskick:-D
Ingen tävling är planerad under kvällen, men givetvis kan spontantävlingar uppstå:-P
För er som har tävlingsabstinens kör Öresund Pinball månadstävling den 30/1, se annan tråd.
Välkomna!

13
Tävlingar / Öresund Pinball Månadsfinal 19/12
« skrivet: december 17, 2009, 20:59:32 »
Lördag 19 december är så tid för Öresund Pinballs månadstävling December.

Vi välkomnar gamla som nya flipperentusiater till Interpool på Stora Nygatan 19 i Malmö, med anmälan och kvalstart från kl. 13:00. i vanlig ordning, senast kl. 14:30 måste du ha anmält dig och påbörjat kvalspelet.

Så, strunta i all julklappshets, stress och enformig julmat… Kom till Interpool för en trevlig eftermiddag och kväll med flipperspel, flipperpriser i baren på mat och dryck och skön stämning.

Vi ses den 19 december!

Välkomna // Öresund Pinball

Fram till stängningsdags på fredag 18 december kan du kvalspela på World Cup Soccer och Twilight Zone nere på Interpool. De två spelare som har totalt bästa placeringarna får med sig extra poäng in i lördagens tävling.

Antalet spel som får användas i lördagens tävling är ännu inte helt på plats, men Stefan arbetar vidare med det. Vi hoppas så klart kunna ha fler än 9 spel på lördag. Nyhet så här långt är att Dirty Harry har ersatt Indiana Jones på Interpool.

Vi ses på lördag!

Öresund Pinball

14
Köpes / S: Lord of the Rings Playfield Såld!
« skrivet: september 16, 2009, 20:51:15 »
Har en spelplan till LOTR, helt ny, inga skador. Köpt 2006/2007 av Ole på P4P. Kan ta med till BPO om intresse finns.

Vill ha 2000:- för den.
OBS! Såld, lycka till Patrik.


15
Köpes / B: Congo mot Black Knight
« skrivet: augusti 04, 2009, 15:24:22 »
Saknar mitt Black Knight:-(
Söker ett i fint skick, gärna i södra Sverige. Har ett fint Congo som jag gärna byter med.

Maila gärna på:
mattias.bamberger@db-regio.se

Sidor: 1 2 3