Frispel

sedan 2001

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - MAJ

Sidor: 1
1
Hårdvara / Gamla delar.
« skrivet: maj 22, 2007, 00:28:35 »
Jag trodde att det skulle gå att undvika men till sist så trillade jag och några till i det ökända classic-spel träsket.:-P
Efter att ha köpt en bunt klassic spel så fann vi att komponentlagret till 90-talsspelen inte var det minsta användbart.
Dessutom finns inte många av delarna längre så vi kommer att behöva en del hjälp men vetskapen om att det finns många classic-rävar här på SFS tryggar nattsömnen åtminstone tillfälligt.
Det första problemet som vi drabbats av är en komponent på power-kortet. Den kallas SCR101 och enligt Part-listan och schemat är det en S0306LS3. I Marvin-guiden kallas den S107Y1.
Jag har inte hittat datablad till någon av dem och NTE-crossreference ger olika ersättare för dem. Någon borde ha drabbats av problemet förut.:-o

2
Hårdvara / Maverick Paddlewheel.
« skrivet: juli 16, 2006, 00:21:56 »
Skall Paddlewheel i Maverick snurra konstant?
I mitt maverick snurrar Paddlewheel hela tiden vilket resulterar i att motorn går glödhet.
Vet någon hur det skall vara?
Jag tycker att Paddlewheel borde starta när sensorerna ovanför detekterar bollen och stanna när bollen kommer i lock-position.

Tacksam om någon vet hur det skall vara.

Sidor: 1