Frispel

sedan 2001

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Ballsofsteel

Sidor: 1
1
Flippersnack / Mitt livs mest frustrerande flipper-runda
« skrivet: augusti 22, 2004, 00:42:49 »
Hej!

Efter ha utvecklat ett brinnande intresse för flipper och ha läst här till och från så var det pga dagens händelser dags att äntligen registrera sig här och skriva av sig.

Jag och en kompis gjorde idag vår dagliga Flipper-runda. Vår första anhalt var tokiga ture i kalmar där man kan lira bla Simpsons: PP och The Shadow. Så jag började lira The Shadow och efter några omgångar så fick jag till en rätt ansenlig summa poäng, tillräckligt för att slå in mig på highscore listan vilket är en bragd för mig. Men nånstans under sista bollen när jag är uppe på det övre spel-planet så råkar jag skjuta ut bollen så den ligger under högra rampen, fastklämd mellan skyddet som ska förhindra att bollen ska fastna där och det uppbuktande plast-underlaget. Så efter några bollsökningar märker jag att den inte kommer köra in en ny boll (som många andra flipperspel gör), utan jag försöker lätt tilta loss bollen. Efter några försök så får jag *TILT* hela spelet bara står och väntar på att kulan ska ramla ner vilket den inte gör. Eftersom detta är efter stängningsdags, och ingen i personalen syns till så drar vi vidare till Biostaden för att lira Star Trek. I början så strular det lite smått, bla så vill inte kulan alltid komma ut i banan där man i början skjuter iväg den. Men efter några omgångar här börjar jag också få upp en rätt fin mängd poäng. Men mitt under en multiball verkar det som om strömmen går i flipperspelet, för att några sekunder sedan komma tillbaka. Då är mina poäng och våra kredits (vi spelade samtidigt) som borta.

Det är rätt trist att man inte bara förlorar poäng utan just också pengar på sånt här.

Och en liten fråga till er, ska garage-porten på simpsons: PP vara väldigt krånglig att få upp? För där vi lirar så åker den inte alltid upp utan ibland så fastnar kanten i bumpern framför, så garageporten bara är halvöppen och det är således omöjligt att skjuta in en kula där, vilket gör spelet rätt tråkigt.

Sidor: 1