Frispel

sedan 2001

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - MRZ999

Sidor: 1 2 3 4
1
Köpes / Airhockey köpes! Ska fungera utan anmärkning!
« skrivet: oktober 17, 2016, 13:51:21 »
Är intresserad av ett begagnat airhockey. Det måsta vara av bra modell. Jag funderade att köpa ett nytt för runt 25 tusen, men vill se om det finns något bättre begagnat här istället. :)

vid kontakt även mail MRZ_NR1@hotmail.com

Med vänlig hälsning
Andreas

2
Flippersnack / Pro Pinball Timeshock ULTRA (2016)
« skrivet: juli 07, 2016, 22:08:25 »
Gameplay film: https://www.youtube.com/watch?v=6UaBFFEYwco

Vad tycker ni? Jag köpte det och har roterat skärmen. Tycker det är riktigt bra gjort. Kulan rör sig väldigt fint!

3
Det är något som flyttat sig och blockar så jag inte kan lyfta ur glaset till backboxen.  >:(
Det är till ett 90-tals flipper som heter NBA Fastbreak. Skitflipper kanske man tänker, men nu har jag inte några andra moderna så måste få detta flipper till att fungera. :D

Jag tog bort låset, men det är något på insidan som blockerar. Måste hänt när jag flyttade det senast. Men jag kan inte lyfta ur glaset och det gör att jag inte kan börja fixa spelet. Har ni varit med om detta och hur gjorde ni?

Med vänlig hälsning
Z

4
Köpes / NBA Fastbreak - gummidel playfield vart? (bild finns)
« skrivet: juli 31, 2014, 13:25:50 »
Saknar denna gummidelen som ska sitta här. Utan den så skjuter man kulorna direkt på metallen vilket förstör kulorna. Någon som vet vart jag kan vända mig?


5
Säljes / S: Fish Tales (SÅLT)
« skrivet: juni 28, 2013, 11:39:09 »
SÅLT TILL KUNGÄLV!

Perfekt hemmaflipper för den som inte vill lägga ner jobb! Bara att plugga in och spela direkt! :)

Spelet är just nu rankat top 30 bland de bästa flipperspelen genom tiderna på Pinside. För att läsa mer om spelet och vad andra tycker om det så besök gärna: http://pinside.com/pinball/archive/fish-tales


Är väldigt pedant och köper aldrig ett spel för att sälja vidare. Har lagt ner många timmar på detta spelet...

* Inga felmeddelanden
* Alla lampor bytta till nya
* Allt nerplockat och rengjort
* Flame polish på alla plaster så de är riktigt blanka
* Polerad spelplan med Powercut från Treasure Cove
* Displayen är som ny
* Senaste mjukvaran nyligen installerad
* Häften av lamporna i backbox fungerar ej pga av att slingan är trasig. Dock inget jag brytt mig om att fixa då ändå ingen märker av det.
* Toppern (fisken) fungerar fint
* Vanliga flipprar installerade. Men kan byta till Zipper-flipprar vid intresse.
* Kabinett har solblekta sidor


Pris: 12K. Aningen prutbart.

Hämtas i Älvängen. Lägenhet mitt emot ICA. Hiss finns.

Välkommen att höra av er med bud!

Har fyra spel stående i min etta och tänkte jag skulle sälja två av dem då jag ska flytta och bli sambo. Har redan mitt World Cup i den lägenheten. Kommer köpa hus inom något år och har då planer på minst 10 spel. Men nu kommer jag bli tvungen att sälja spel jag egentligen inte vill släppa.

SÅLT TILL KUNGÄLV!

6
Övrigt Köpes / Side rail
« skrivet: november 26, 2012, 06:05:38 »
Någon som säljer en side rail? Har ett No Fear som fått en jävla smäll en gång i tiden... =/

7
Har säkert 200 tavlor med äkta filmceller i. Samtliga helt i nyskick. Höll tidigare på med import och kan därför sälja dessa till ett väldigt lågt pris. Billigare än inköpspris kommer det bli på de flesta tavlorna (tyvärr för min del, men kul för ni som är intresserade!). Tidigare sålde jag dessa från 450-1000kr, men kommer nu sälja bort nästan samtliga då jag i stort sett bara haft dem liggande i några år och det är för mycket pengar jag inveserat i dessa för att de bara ska ligga. Allt ska säljas och allt kommer investeras i min kommande flippersamling! :)

Tavlorna ni köpa kostar från 200 kr och uppåt. En del har ram, men den kostar såklart extra. Filmerna är endast riktigt kända filmer. Allt från Simpsons till Scarface, Star Wars, Sagan om Ringen, Spiderman, Troja, men även ett fåtal tecknade filmer som Hitta Nemo och Nalle Puh. Sagan om Ringen har jag väldigt många olika motiv på. Ibland är de inriktade på en viss karaktär. Även Star Wars har jag en tavla till varje film med. Även de tre första äldre filmerna!
Gissar på att jag sålt runt 500 tavlor samanlagt och bara fått positiv feedback från köpare. Ett par stycken på väggen bredvid varann blir riktigt snyggt i filmrummet!

Filmcellerna som sitter i tavlorna är noga utvalda bilder tagna från filmrullen som rullat på biografen. Håller man upp tavlan mot ljuset ser man cellerna jättetydligt då tavlan är ihålig där cellerna sitter.

Storleken på tavlorna varierar. Formen likaså. Vissa är avlånga och andra inte. De största mäter runt 50*50 cm och där har jag Spiderman, Harry Potter, Stålmannen (första filmen), Terminator 1 och Spiderman.

Först till kvarn på samtliga titlar då jag oftast har ett ex per tavla.

Samtliga tavlor har äkthetsbevis och är numrerade på baksidan, samt även på framsidan. I vissa fall är detta inskrivet med laser på framsidan och ibland är det en bricka i guld där det står stämplat.

Jag funderar på att göra en lista med alla titlar. Mejla så jag jag fixa lista och även fixa bilder på tavlan ni är intresserad av.

Just nu har jag bara ute denna annonsen. Men funderar på att lägga ut annons på blocket inom kort. Så passa på och var först. :)

Några få exempel.  Bilderna är tagna utan glaset!!!


8
Numrerat i 300 ex. Mint skick. En av väldigt få chanser att äga en äkta Arnold autograf med garanterad äkthet. Säljs inte för under 2k.

Har även andra autografer från Terminator 2 och 3 filmerna. Dock inte Sarah Connor! Jag har även kort med en bit av Arnolds Tshirt som han bar i filmen och lite annat ifall det skulle finnas intresse.


Bild finns på länken nedan. Dock kan man googla och hitta mer info om samlarserien där kortet gick att få.
2003 Comic Images Terminator 3 - Rise of the Machines, Pack Pulled Authentic Autograph Card #A1
http://www.worthpoint.com/worthopedia/t3-arnold-schwarzenegger-signed-auto-autograph-card

Bara att mejla frågor och bud vid intresse. : )

Andreas

9
Köpes / Trasig plastramp köpes för exprement
« skrivet: maj 17, 2012, 23:41:33 »
Vill lära mig flambera ramperna hemma och skulle vilja komma över en testramp eller något i samma material för att öva på innan jag ger mig an mina dyrgripar.

Tänkte mest se ifall någon hade nått skräp liggande. Om jag nu lyckas fixa den utan att förstöra den kan jag ju alltid skicka tillbaka den fixad. : )

10
Köpes / Bultar 8st nya till ben köpes
« skrivet: april 22, 2012, 11:13:42 »
Renoverar ett Congo och behöver nya skinande bultar till benen. De som sitter där nu är av olika märken. Gärna om vi kan ses i Gbg eller hos Ink.

11
Köpes / Getaway Highspeed 2
« skrivet: april 12, 2012, 20:34:18 »
Vill du bli av med ditt? Mejla mig ifall du bor i Göteborgsområdet eller liknande. Visst, jag kan åka några mil om det vore så... ;)

Även andra titlar är av intresse. Tyvärr vet jag inte vilka, men No Fear är ett av dem iaf.

12
Flippersnack / Kan man modda roms med nya ljud?
« skrivet: januari 22, 2015, 08:32:34 »
Är så trött på T2. Det spelet skulle ju enkelt kunna få bättre ljud och musik om det gick att modda romen. Vet ni om det finns sådana att köpa redan eller om man kan göra det själv? Skulle kunna bli ett projekt för mig i så fall. Men hoppas det redan är gjort så man sparar tid.

mvh

13
Flippersnack / DVD hylla som prynad i flipperrummet. Vad tror ni?
« skrivet: januari 18, 2015, 23:03:48 »
Tänker mig att det vore fräckt att ha en vägg full med DVD filmer i flipperrummet som dekoration. En sådan hylla som man säkert sätt i butiker som lånar ut DVD filmer. En svart hylla med flera rader där filmerna står sida vid sida och visar framsidan. Sen Att den inte tog hela väggen utan att man fick plats med någon filmposter eller liknande.

Hade inte det varit lite fräckt?

14
Flippersnack / Ny video från T2 - Unite3d projektet
« skrivet: januari 17, 2015, 16:50:18 »
Har kommit en video från T2 från betan som snart släpps.

https://www.youtube.com/watch?v=B9zunqwcWPUhemsida: http://www.unit3dpinball.net/

och tråden för projektet finns här:
http://www.vpforums.org/index.php?showtopic=27016&page=28

15
Hårdvara / No Fear: Skjuter ut extra kula då och då. Hittar inte felet...
« skrivet: januari 06, 2015, 11:43:53 »
Haft spelet i garage 18 månader och dammat av det.

Problem:
Berget på högra sidan släpper bollarna under spel.

Felet uppstår:
Så fort man träffar det hålet som placerar en boll under berget; då skjuts en ny boll ut från bolltråget vid myntluckan. Ganska så direkt så hörs det där ljudet som hörs när berget skjuter ut en boll och så kommer bollen. Verkar vara så hela tiden.

Saker jag åtgärdat:
Det jag gjort är att jag gjort rent optosarna med tops under berget. Fanns 4st där. Men det hjälpte inget.Någon som vet vad detta kan bero på?

Sidor: 1 2 3 4