Frispel

sedan 2001

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Ganglere

Sidor: 1
1
Övrigt / Flipper i Gävle?
« skrivet: juni 25, 2007, 08:19:56 »
Hej!

Tänkte gå ut med några kompisar i Gävle imorgon. sist jag kollade så hade ett par ställen stängt och jag undrar därför om någon har nåt tips om var man kan hitta ett par schyssta flipper och en trevlig bar?

Har god men icke uppdaterad lokalkännedom. Alla landmärken äldre än ett par år brukar funka.

/Gibbon

2
Tävlingar / Spela på ert favoritspel
« skrivet: november 15, 2005, 22:42:38 »
Nu har flipper-SM tagit steget ut till officiellt evenemang tillsammans med schack, bandy och riksdagsvalet. Betsson har tagit initiativ till att starta spel på vinnare i SM. Mycket intressanta odds. Kolla närmare på:

http://www.betsson.com/sv/betting/index.asp?url=/sv/betting/market_list.asp&marketID=164534

/Gibbon

3
Tävlingar / Scorekeepers etc.
« skrivet: november 10, 2005, 09:21:45 »
Hej!

Jag håller på att pussla ihop scheman för scorekeepers, kanslister och domare under SM. För att det frivilliga arbetet ska bli så litet som möjligt så hoppas jag på att antalet frivilliga ska bli så stort som möjligt.

Många har fått mail eller gästboksinlägg men alltid är det någon jag missat. Jag undrar:
Har DU möjlighet att hjälpa till ett eller möjligen två pass under SM? I så fall: Vilka pass? Det handlar i första hand om scorekeepande och era kvaltider bokas först så det behöver ni inte vara oroliga för. Vi bjuder på käk till alla som ställer upp.

Svara till gibbon@kth.se, min gästbok på Stockholm pinball eller något annat sätt som passar er. Tack till alla som ställer upp!

/Gibbon - Ganglere

4
Tävlingar / Regelförändringstips mottages tacksamt
« skrivet: september 21, 2005, 11:15:02 »
Denna tråd kan, och bör, användas till att sammanfatta förslag på förändringar, uppdateringar, justeringar etc. i regler och spelsystem från det system som användes vid SM 2004.

Vi i regel/spelsystemsgruppen kommer att titta och överväga alla förslag och ser fram emot en kreativ diskussion. Frågan om A- och B- divisioner kan anses vara avgjord som meddelats i annan tråd och vi efterlyser här andra bra idéer som vi själva missat.

Sidor: 1