Frispel

sedan 2001

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - mr mic

Sidor: 1 2 3 ... 6
1
Säljes / The Shadow säljes
« skrivet: december 20, 2014, 14:57:57 »
Säljer mitt Shadow,Har strul med magneten att den inte drar upp kulan å mini playfielden småstrular men annars funkar det mesta,Hämtpris 11 pistoler eller bud,Bilder kan skickas annars,Har haft det sen 2003

2
Övrigt / Rolig dag i garaget=)
« skrivet: december 08, 2012, 01:53:07 »
Blev fel!Den under funkar=)

3
Köpes / Köpes Pokerarkad
« skrivet: januari 04, 2012, 13:04:27 »
Köper gärna en poker arkad typ denna modell å prisklass pokerarkad gärna inom en radie av 10-20 mil från Lidköping,mejla mej gärna bilder å beskrivning,Ska fungera.

4
Övrigt / God jul nu på er alla flippernötter å ha ett bra nyår=)
« skrivet: december 24, 2011, 05:20:13 »
SKÅL=)

5
Säljes / MM säljes
« skrivet: november 15, 2010, 22:55:44 »
Säljer av mitt MM pga av nya projekt,är i ett bra brukskick,bara å slå en signal om ni är intresserade på 0707272735 Mvh MIC

6
Säljes / Dr Who
« skrivet: april 06, 2010, 13:24:46 »
Dr Who vill jag ha 8500:-

Samma som jag gav när jag köpte det för 5 år sen!
Fin spelplan å spelar skönt å funkar fint,kabben lite småsliten på dekoren här å där!

7
Tävlingar / PMO 2010 Lidköping
« skrivet: mars 22, 2010, 11:45:03 »
Den 30 juli kommer vi att köra den 10:e upplagan av PMO!troligtvis kommer allt kvalande att gå på fredagen å slutspelet endast lördagen för att slippa dom sena tiderna=)
Anmälan kommer att ske här!DKG kommer lägga ut kontonr där man kan paya in sin anmälan å få sin plats registrerad!Mer info kommer sakta men säkert!

8
Tävlingar / PAPA 12
« skrivet: augusti 11, 2009, 02:09:49 »
Är det några svenska hopp som ska över å fajtas i helgen!Vore fint med lite rapporteringar hur det går isåfall:-)

9
Tävlingar / GPO
« skrivet: april 17, 2009, 10:22:59 »
Några svenskar som ska över!

GPO

10
Tävlingar / Stadskampen 04 lisseberg reportage av CAB
« skrivet: februari 12, 2009, 23:42:03 »
Hittade det här sköna reportaget på en gammal sida som CAB har diktat ihop...
C l u r i g a   C a l l eSTADSKAMP    GBG - LKG
'Kulan är ju rund, va'
======================

Efter mer än en månads idogt planerande och klurande kunde då äntligen denna beryktade stadskamp äga rum. Vi hade givetvis stämt träff då solen stod som högst, som den säkert oxå gjorde även om det inte syntes eftersom det var molnigt. Som vanligt i Blöteborg. Jaja, det var ju sommartid så solen kanske inte riktigt stod som allra högst heller, men vad gör det när man har ett snyggt uttryck att använda?
    I vilket fall samlades vi så småningom och efter en stunds hälsande och tyst mätande av motståndarnas styrkor och svagheter dök den röda Tävlingspärmen upp för första gången. Självutnämnde tävlingsledaren CAB tog till orda, förklarade reglerna och schemat, lottade ut lagplatserna och första omgången drogs ivrigt igång.


LAG GBG LKG
Markus MS Salo Jörgen BJL Lindström
Karl KGB Broström P-A PAD Dahl
Stefan STE Karlsson* Anders APA Persson
Niklas N_J Janehag Jonathan JFE, Flippy, Ericsson
Carl CAB Borgentun Michael MIC Lindström
*ersättare för JEK, som plaskade i böljanOMGÅNG 1 Flipper I Flipper II Hejaklack
RfM: MS, STE - BJL, APA FT: KGB, N_J - PAD, JFE CAB, MIC

Efter en stunds spelande och prexis när APA fått till en riktigt hyfsad kula, fastnade den och spelet fick gå över till närstående The Addams Family. Lidköpingspojkarna behöll lugnet och tog hem matchen. På övervåningen fick de gästande dock sina fiskar varma när KGB & N_J krossade allt motstånd. Speciellt N_J fick en mycket bra tredjekula, trots att (på grund av?) allt dessutom var avgjort.

STÄLLNING: GBG LKG
1 1OMGÅNG 2 ToM: KGB, CAB - BJL, MIC NBA: MS, N_J - PAD, APA STE, JFE

Dessvärre hade det ToM vi sett ut och som var i himla fint skick bara 40h tidigare, stängts av utan hänvisning, men KGB kollade snabbt ut ett ersättar-ToM som funkade helt ok. Lidköping tog snabbt ledning med hjälp av MICs finurliga sätt att gömma en kula nånstans på spelplanen mitt under brinnande Tiger Saw. Den ledningen försvann inte helt, men förminskades något när MICs tredje kula rann efter bara några sekunder. Inför sista kulan, som var KGBs, ledde alltså LKG men det räckte inte utan GBG vann matchen med skaplig marginal. På övervåningen spelades det boll rejält och Lidköpingslirarna spöade skiten ur de stackars Göteburgarna. P-A satte till exempel nytt rekord med 108 rejäla poäng.

STÄLLNING: GBG LKG
2 2OMGÅNG 3 WCS: KGB, STE - BJL, PAD JY: N_J, CAB - APA, JFE MS, MIC

Ingen kunde riktigt få in kulan bakom målvakten på WCS, men till slut drog fotbollsstaden Göteborg det längsta strået och tog hem en poäng. På skrotsidan visade N_J var soptippen ska ligga och tog hem både Junk Champion och Grand Champion, vilket förstås ledde till ännu en göteborgspoäng.

STÄLLNING: GBG LKG
4 2OMGÅNG 4 T2: MS, CAB - PAD, JFE FT: STE, N_J - APA, MIC KGB, BJL

Kanske var det lite hungerns fel, men det bidde inga bra kulor på Arnolds spel. På sista kulan hade CAB segern som i en liten ask om han bara kunde skrapa ihop 4-5 mille, men se då kom tävlingsnerverna på besök och Lidköpingskämparna fick en poäng. Fiskarrävarna APA & MIC tog revansch för förra förlusten på FT och håvade in ännu en poäng.

PAUSSTÄLLNING: GBG LKG
4 4


=====

PAUSVILA
Glada i hågen gick vi en liten genväg till pizzastället och åt oss mätta på, tja, pizza. Alla var väldigt uppåt och den jämna halvleksställningen hade en del med det att göra, medan en annan stor del bestod i att alla var så nedrans trevliga! Dock saknade vi JFE som ratade pizza till förmån för pommes frites, vilket skulle visa sig vara ett viktigt val...

EDIT:Vid närmare faktagranskning visade det sig att Flippy inte ens köpte pommes utan lubbade tebax till spelhuset för att öva! Ett både lurigt & fiffigt ingripande.

=====


OMGÅNG 5 TAF: STE, CAB - PAD, MIC NBA: MS, KGB - BJL, JFE N_J, APA

Den första omgången efter halvlek var jämn en men Göteborgsgrabbarna hade tagit med sig marginalerna och tog hem bägge poängerna. Vi lider alla med MICs snöpliga kula på TAF; den var på väg ner i stolen och multiball men The Power tog tag i den och slungade ner den i sidrännan bortom all hjälp. Det var hemskt att se.

STÄLLNING: GBG LKG
6 4OMGÅNG 6 JY: MS, CAB - BJL, APA WCS: KGB, N_J - MIC, JFE STE, PAD

En riktigt, riktigt, riktigt usel match för samtliga inblandade på JY ledde till att vinnarpoängen var knappt över 1,5 mille. Helt horribelt, helt enkelt. Jag ryser fortfarande vid blotta minnet. I vilket fall var Lidköpingskarlarna snäppet mindre usla och fick en tröstpoäng medan Göteborgsmesarna fick stå med rumpan bar. Samtidigt krossade GBG LKG på WCS med en dubbelseger.

STÄLLNING: GBG LKG
7 5OMGÅNG 7 T2: MS, N_J - BJL, MIC JY: KGB, STE - PAD, APA CAB, JFE

MS fick en riktig förstakula som passerade frispelsgränsen, men det räckte ändå inte för Lidde boys knappade in och förbi och snodde poängen framför de götebosska näsorna. Lite längre bort spelade KGB på sitt hatspel. Och som han spelade! N_Js blott timmar gamla JC & GC försvann all världens väg och Göteborg fick ett säkert poäng.

STÄLLNING: GBG LKG
8 6OMGÅNG 8 FT: KGB, CAB - APA, MIC WCS: STE, N_J - BJL, JFE MS, PAD

Ytterligare ett flipper trillade av pin(n) när MIC helt plötsligt fick för sig att ankibaggra* FT så det sent kommer glömma det. Kulan blev totalt vettskrämd och gömde sig någonstans djupt ner i dunklet. Ersättare enligt lott blev TAF. Tanken var att Karl för en gångs skull skulle slippa spela hjälte och rädda Carl, men det ville sig inte och inför sista kulan (som var Karls) krävdes dryga hundra miljoner. Om han klarade det? Lätt. De fyra andra hjältarna på flipper numro två, WCS, försökte spela fotboll med händerna så gott det gick, men det vet ju alla som prövat att det minsann inte är en barnlek. Alltså fick de jämna, men låga poäng. Lägst skrapade dock Lidköpings kulor och nu börjar det brännas i baken för vikingarna från Lidköping.

STÄLLNING: GBG LKG
10 6OMGÅNG 9 ToM: MS, KGB - PAD, MIC NBA: STE, CAB - APA, JFE N_J, BJL

Nu börjar combon tävlingsnerver-pizza göra sig till känna i det västgötskaste laget och man undrar om de inte åt lite för fort? Den nionde omgången gick nämligen helt i Göteborgs tecken och kapade allt motstånd vid hälarna. Till och med PADs rekord på NBA gick till spillo för STEs 110 poäng. Dock bör nämnas att JFE gjorde ett hedervärt försök att rädda en poäng på basketliret, men uppgiften var honom alltför övermäktig.

STÄLLNING: GBG LKG
12 6OMGÅNG 10 T3: N_J, CAB - BJL, PAD RfM: MS, STE - MIC, JFE KGB, APA

Den sista omgången utspelades uppe i synålen för där stod det ett nästintill perfekt T3! Det enda som krånglade var utskjutet i T-X challenge, men båd' flipprar å RPG satt som en smäck på söndag. Det passade tydligen kustartilleriet bäst för Lidköpings infanteri fick se sig besegrat. Även i rymdens tyngdlöshet segrade jediriddarna från Götelaborg och saken är, som man säger, biff!

SLUTSTÄLLNING: GBG LKG
14 6


===================


EFTERSNACK
På det hela taget en mycket lyckad dag, med många roliga inslag och människor. Dessutom var det match nästan ända till slutet, vilket gjorde saken så mycket mer spännande. Maten var lika god som sällskapet, men vilken roll spelade den i tävlingen? Hade servitriserna blandat i nån hemlig krydda i pizzorna? Eller kletat laxermedel på besticken? Frågor utan svar...
    Efter allt var slut fick alla insyltade varsitt strålande fint Diplom a la MIC och jag kommer i varje fall vårda det ömt. Lite löst flipprande utbröt och sedan var klockan snart stängningsdax och mer än ett huvud kändes en smula torktumlarkört, så det blev tårfyllda farväl och stora löften om gruvlig hämnd i Bertstad. Kvar till sist stod CAB och försökte förgäves spela slut alla gratiscredits KGB & N_J lämnade efter sig när de med gemensamma krafter satte GC på T3.

/CAB


-------
*från stpb:s lexikon, ankibaggra: att visa flippret vem som bestämmer och de övriga spelarna hur man tiltar som en karl; uppkallat efter Jörgen 'AnkiBagger' Holm, ihärdig ankibaggrare.


==============================


STATISTIK

ANTAL GÅNGER ETT FLIPPER SPELADES Flipper # spelade
  matcher # GBG # LKG
RfM 1,5 1 0
FT 2,5 1 1
TAF 3 2 1
ToM 2 2 0
NBA 3 2 1
WCS 3 3 0
JY 3 2 1
T2 2 0 2
T3 1 1 0


ANTAL GÅNGER SPELARNA SPELADE VARJE FLIPPER   RfM FT TAF ToM NBA WCS JY T2 T3 Summa
MS 1,5 0 1 1 2 0 1 2 0 8
KGB 0 1,5 1 2 1 2 1 0 0 8
STE 1,5 1 2 0 1 2 1 0 0 8
N_J 0 2 0 0 1 2 1 1 1 8
CAB 0 0,5 2 1 1 0 2 1 1 8
BJL 0,5 0 1 1 1 2 1 1 1 8
PAD 0 1 1 1 1 1 1 1 1 8
APA 0,5 1,5 2 0 2 0 3 0 0 8
JFE 1 1 0 0 2 2 1 1 0 8
MIC 1 1,5 2 2 0 1 0 1 0 8
Summa 4 8 12 8 12 12 12 8 4 80


SCHEMA Omgang Flipper I Flipper II Hejaklack
1 1,3 - A,C 2,4 - B,E 5,D
2 2,5 - A,D 1,4 - B,C 3,E
3 2,3 - A,B 4,5 - C,E 1,D
4 1,5 - B,E 3,4 - C,D 2,A
5 3,5 - B,D 1,2 - A,E 4,C
6 1,5 - A,C 2,4 - D,E 3,B
7 1,4 - A,D 2,3 - B,C 5,E
8 2,5 - C,D 3,4 - A,E 1,B
9 1,2 - B,D 3,5 - C,E 4,A
10 4,5 - A,B 1,3 - D,E 2,C


VEM MÖTER VEM I MOTSTÅNDARLAGET?   A B C D E
1 4 3 3 3 3
2 3 4 2 4 3
3 3 3 4 3 3
4 3 3 3 3 4
5 3 3 4 3 3

Nuffran är antal gånger de möts. Notera 2:an mellan spelare 2 och C.


VILKA PAR BILDAS? AB xx BC xx CD xx DE xx
AC xx BD xx CE xx  
AD xx BE xx    
AE xx      
       
12 xx 23 xx 34 xx 45 xx
13 xx 24 xx 35 xx  
14 xx 25 xx    
15 xx      

Antal kryss är lika med antal möten.==============================


FÖRKORTNINGAR
RfM Revenge from Mars
FT Fish Tales
TAF The Addams Family
ToM Theatre of Magic
NBA NBA Fastbreak
WCS World Cup Soccer
JY Junk Yard
T2 Terminator 2
T3 Terminator 3
EOF

11
Tävlingar / Pinball Masters open Lidköping 09
« skrivet: februari 04, 2009, 01:08:17 »
Plats Sockerbruket (klubblokal) Datum Tor 09-07-16 18:00

Mer info kommer sakta men säkert!

Bara å anmäla sig som vanligt Här under spelträffar

12
Övrigt / Flippy länkar fina drakar på Silversidan!
« skrivet: oktober 15, 2008, 04:23:21 »
Sånna här skulle man ha vid sitt MM!:-DDrakar på MM!

13
Tävlingar / Whopper!
« skrivet: oktober 03, 2008, 20:41:09 »
Hur gick detta till?

Player Award Points
Peter Müller   40.00
  1st place   40.00
Albert Medaillon   24.00
  2nd place   24.00
Peter Scheldt   2.40
  Qualified for finals (top 50%)   1.60
  Round advancement   0.80
Marco Wopkes   2.40
  Qualified for finals (top 50%)   1.60
  Round advancement   0.80
Gregor Zimmerer   2.40
  Qualified for finals (top 50%)   1.60
  Round advancement   0.80
Martin Hotze   2.40
  Qualified for finals (top 50%)   1.60
  Round advancement   0.80
Thomas Gassen   1.60
  Qualified for finals (top 50%)   1.60
Andreas Gräber   1.60
  Qualified for finals (top 50%)   1.60
Peter Gassen   0.40
  Participate in tournament   0.40
Martin Wiest   0.40

10 pers å 40 point till ettan:-D

14
Köpes / Köpes MB!
« skrivet: september 19, 2008, 23:29:29 »
Köper gärna ett MB i bra skick!Lite slitage vid hålet kan jag ta!men det får vara lite:-)

15
Köpes / Säljes Getaway och T2
« skrivet: september 19, 2008, 21:28:20 »
Säljes getaway!Startar upp å allt lyser,Går inte att gå in i menyn?Felmeddelande 114,115 dyker upp,Skitfin spelplan med allt helt å fint,Stark display å fin kabinetten,Pris 3000 kr=Såld

T2an,Vettigt brukskick,Helikoptern saknas,Fin spelplan men 2st plaster spruckna!Bilder kan mejlas,Pris 8500 kr,Kan gärna ta nått annat kul spel i byte i samma prisklass eller dyrare,Mejla vad ni har:-)

Sidor: 1 2 3 ... 6