Frispel

sedan 2001

Läs detta innan du postar i Torget !!

Sonar

  • Hero Member
  • Hero Member
  • *****
    • Antal inlägg: 2937
    • Visa profil
Jag har upptäckt en tendens till att det börjar bli lite väl mycket nonsens i torget, och även fått klagomål från vissa medlemmar.

Enda anledningen att posta ett svar i en tråd i torget är att fråga om det som säljes om man är intresserad av objektet. Man kan även tipsa i köpes annonser om ställen där det finns att köpa det aktuella spelet. En säljare får självklart posta i sina trådar för att svara på de frågor som ställs och om han/hon vill meddela att spelet är sålt eller liknande.

Det jag inte vill se är:
1, inlägg av typen: Så mycket kan du inte ta för det spelet, det spelet finns billigare där och där o.s.v. Om Lars-peter vill sälja sitt popey ,som är slitet till träet på spelplan, för 25000 så låt honom göra det, jag vill inte se kommentarer om detta i tråden !!!

2, allmänt skitsnack som t.ex. det spelet suger, sånt får du inte sälja här (det är upp till mig att avgöra inga hobbymoderatorer) o.s.v.


Vid upprepade "brott" mot dessa regler så kommer jag att vara tvungen att varna medlemmen i fråga.  

Jag vill INTE ha några diskussioner om detta i den här tråden, undrar du något eller har en synpunkt så maila mig !!

Ett tillägg:
Om du startar en ny tråd så skriv gärna K, S eller B i början av tråden eller hela ordet köpes,bytes,säljes så man vet vad det handlar om.
« Senast ändrad: augusti 25, 2005, 14:56:50 av Sonar »


Tags: