Författare Ämne: Borås Månadstävling januari- lördag 1e Februari 2020 - kl 13:00 + ELVIRA 3!  (läst 131 gånger)

DDH

  • Hero Member
  • *****
  • Antal inlägg: 767
    • Visa profil
Borås Stern Army Månadstävling för januari äger rum lördag den 1e februari med start klockan 13 (lokalen öppnar 12). Ingen förregistrering. Alla välkomna. 

Vi kör fyrapersonsmatcher i 3h - så många rundor vi hinner med - följt av topp 8 till slutspel vid sexton spelare (reservation för mindre ändringar i formatet beroende på antal deltagare).   

Det blir 7-5-3-1 poängsättning i kval och slutspel.

Vi har två Stern Army dogtags att ge bort och dom går till ettan och tvåan. Om ettan eller tvåan redan har en går vi längre ner i resultatlistan.

TGP beror på antal spel spelade men borde bli 100% utan problem.

Kostnad 200kr. Alla spel på frispel. Betalning kontant, kort, eller swish på plats. Ingen förregistrering nödvändig utan var på plats och anmäld innan 1300.


Bryggaregatan 20 (står inget nummer vid porten), lastingången mellan Onyx och Mattssons Herrekipering, ner en trappa och till vänster.

Alla från nybörjare till proffs är välkomna så kom och spela för några IFPA världsrankingpoäng och för att det är väldigt roligt!

Sterns nya Elvira House of Horrors Premium finns på plats och kommer vara med i tävlingen. Sen kanske Stranger Things Pro också dyker upp i tid!
« Senast ändrad: januari 09, 2020, 23:32:32 av DDH »