Forum > Flippersnack

Vilka spel låter minst?

(1/2) > >>

ICE:
Om man måste ta hänsyn till ljudnivå, vilka specifika spel skulle ni säga låter minst - låter t ex classics generellt sett mindre?

Kollar man på t ex en video av Paragon så tycks det vara mest flipprarna som låter, och det är ju en rätt stor skillnad jämfört med ett modernt musiktema-spel med skakmotor och subwoofer.

https://www.youtube.com/watch?v=yrTmXiKPz4U

Ge gärna några exempel på spel som ni tycker väsnas mindre än andra.

granman:
Tror det är svårt att säga, det är ju två olika typer av ljud. Mekaniska och ljud från högtalarna, vilket går att justera givetvis. Men jag antar du syftar på de mekaniska ljuden?

Vad har du för möjligheter att möblera så att de mekaniska ljuden inte fortplantar sig så mycket? Heltäckningsmatta, gardiner/draperier/innertak osv.

Spel utan bumprar borde kanske låta mindre. T.ex junkyard, no fear. Men jag tror det är marginellt. Skakmotor låtet nog rätt myclet oxo, men den går ju att koppla ur.

tjohejsan:
Stoppa ljudisoleringsmatta i spelet. Och kanske till med sätta under spelet.

LOP:
Classicspel har ju svagare och oftast färre spolar och det är ju de ljuden som inte går att justera ner så jag skulle påstå att classicspel är tystast. EM-spel kan ju låta ganska mycket iofs men inte så högt så att säga. Dvs man stör kanske någon i samma rum men knappast grannarna.

ICE:
ja lite skillnad torde det rimligen vara jämfört med ett modern metallica med extra bashögtalare, knack, multibollar osv

ett klassiskt hemma är bättre än inget flipper alls om man måste tänka på grannarna ;)

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

Gå till fullversion