Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - ArneBadoa

Sidor: [1]
1
Flippersnack / Någon som har BoP 2.0?
« skrivet: april 17, 2019, 20:16:41 »
Vill gärna få provspela ett Bride of Pinbot 2.0. Någon som har ett jag kan få prova eller vet var ett sådant kan finnas?

2
Köpes / Sökes: Space Station
« skrivet: februari 28, 2019, 12:23:02 »
Hej
Söker ett Williams Space Station. Gör inget om det är ett ex som behöver lite kärlek och fix.

3
Säljes / Ripley’s Believe It or Not *SÅLT*
« skrivet: februari 17, 2019, 13:02:44 »
Tydligen ”har jag inte plats för så många jag vill” så det är dags att ändra något i vår modesta line-up. Säljer ett Ripley’s med mkt fint skick på spelplan och även fint kabb. Säljes i första hand men nyfiken som man är så finns en liten öppning för byte i fall ngt intressant spel skulle dyka upp som förslag och det är i första hand Bally/Williams. Eftersom målet tydligen är att minska antal spel drar jag också ett förslag på om ngn har ett mot två i byte. I så fall kan jag (ngt motvilligt) tänka mig att skiljas från mitt Bride of Pinbot också. Båda finns i Västerhaninge, på markplan för provspel och genomsyn för den som är intresserad. Uppskattar värde på Ripley’s till 30k och BoP 23,5k.
Självklart går det att få önskade detaljbilder skickade vid förfrågan.
// jörgen

4
Köprelaterat / Indiana Jones Williams värde
« skrivet: februari 14, 2019, 22:05:21 »
Tacksam för förslag på värde för ett IJ som behöver lite kärlek i form av allmänt fix då
Det stått ett par år såsom gummin, lättare rengörning, troligen ngt ”opto fix” (då den ibland släpper iväg en boll extra) och som många andra solblekt och borrat kabb.

Sidor: [1]