Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - FrisseFrasse

Sidor: [1]
1
Köpes / Delar köpes till ID4, Maverick, Tommy, Stargate
« skrivet: oktober 06, 2017, 07:43:30 »
Jag söker diverse delar till följande spel innan jag beställer grejerna online. Tips på bra ställen att köpa saker till dessa spel mottages tacksamt.

Independence day
U-turn ramp + wire gate
Alien head
"Strålkastarskärm till lampa"
höger slingshoot plast * 2
Även annat är intressant

Maverick
Dekaler
droptargets
Inget specifikt, men diverse är intressant

Tommy
VUK plast
Långa plasten till vänster
Metalldelar generellt som wiregates/skruv etc etc


Stargate
Långa plasten till vänster
Metalldelar generellt som wiregates/skruv etc etc

Sitter någon inne på en bytta med blandad skruv även i sämre skick är det intressant, söker en gottepåse med diverse så man kan komplettera där det saknas.

Delar även i sämre skick är av intresse eftersom det alltid är bra med reservdelar.2
Köprelaterat / Sökes Manual Gottlieb Stargate pdf.
« skrivet: oktober 05, 2017, 13:04:07 »
Någon som sitter inne på en pdf manual till Gottlieb Stargate? Helst pdf, men kan tänka mig köpa om någon har en i papper att bli av med.

Sjukt störigt att i princip behöva beställa en manual från USA innan man kan identifiera alla delars id nummer som man vill beställa från exakt samma leverantör.

3
Någon som behöver något tur eller retur Göteborg-Stockholm på söndag? Kör tom uppåt med lastbil och har plats för minst ett spel nedåt, eller ännu fler om vi ställer dom på högkant. Hör av er om intresset finnes. Kör tidigt tidigt och kommer hem sent.

4
Köpes / KÖPES Pinball 2000 RFM/SWEP1 eller Data East SW
« skrivet: augusti 24, 2017, 12:44:03 »
Hej

Jag är sugen på ett spel till och vill se vad som finns ute till salu.

Söker helst ett RFM/SWEP1 combo, men inser att dessa ej är speciellt vanliga. Annars är RFM, SWEP1 eller Data East star wars av intresse.

Om ni har något till salu skicka då gärna ett PM, inkludera gärna info ang om fläktsystemet är bytt, skärmens status samt spelets generella status.

Finns spelet nära Göteborg är det en bonus annars är jag inte rädd för en roadtrip.

5
Övrigt Köpes / Underskåp till enarmad bandit köpes
« skrivet: oktober 09, 2016, 15:33:07 »
Finns det någon som har ett underskåp till en enarmad bandit till salu?

6
Köpes / Fish Tales plastdetalj "tak till ramp" + skruv till spelplan köpes
« skrivet: oktober 09, 2016, 10:23:58 »
Hej jag söker en plastdetalj till den högra sidan av plastrampen i Fish Tales, se nedan.
Har någon lite extra skruvar till de olika delarna på spelplanen är jag intresserad av att köpa ett gäng.

Jag har en höger slingshoot plast om någon söker.

7
Hårdvara / Renoveringstråd - eller en nybörjares dumma frågor.
« skrivet: september 29, 2016, 09:02:35 »
Efter att ha beklagat mig ett tag här på forumet har jag nu äntligen köpt mig inte bara ett utan två flipperspel, kanske har jag tagit mig vatten över huvudet, men det får tiden utvisa.

Spelen jag har köpt är Tales from the Crypt och Fish Tales (fy fan va tungt spel!), dessutom köpte jag två enarmade banditer (tur att jag precis hyrt in mig i ett nytt förråd!) Vi kan väl säga att min flickvän är allt annat än imponerad, "Hur mycket sa du att det kostade????!!!".

Spelen har inte blivit servade sedan minst 2002 och de har stått i en källare utan att startas sedan 2008.

Jag har bara haft spelen sedan igår, men fel som jag känner till är:

Tales from the Crypt
*Övre flipper reagerar ej
*Nedre vänster flipper fungerade tills jag stängde av spelet igår kväll
*Allt i gummiväg behöver bytas
*En del lampor behöver bytas
*Ljudet verkar lågt, men det kan vara någon inställning, har inte hunnit börja läsa manualen ännu
*Ett droptarget är knäckt, räcker det att köpa en ny plastbit eller bör man byta alla tre?
*Spelet är allmänt smutsigt och behöver torkas av, går det att dammsuga innanmätet?
*myntläsaren läser mynten lite dåligt - detta ser jag dock som överflödigt om jag ändå sätter spelet på freeplay

Fish Tales
*Såldes som helt dött, men när vi hade gjort upp affären provade vi att sätta i kontakten och åtminstone högtalarna reagerade, men i övrigt verkar spelet dött, detta får dock bli ett projekt jag tar tag i efter Tales from the Crypt eftersom det känns enklare. Mig veterligen har säljaren inte ens försökt byta säkringar.

Enarmade banditerna
Har inte kollat upp årtal eller någonting ännu, tyvärr saknas nycklarna, men det ligger pengar i maskinerna, dessa vet jag inte vad jag skall göra med, kanske sälja en för att finansiera delar/reparationshjälp (någon i Göteborg som känner sig manad?).

Min erfarenhet av flipperspel är 0 så alla tips får gärna vara baserat på att ni pratar med ett barn eller kanske ännu hellre en apa. Jag har lagt in en beställning på diverse verktyg och jag skall beställa gummin, lampor säkringar ny droptarget och i värsta fall nya spolar till flipprarna. Eftersom jag inte har verktyg att mäta med i dagsläget får jag börja med uppgifter som går att klara med saker som finns hemma.

Har ni tips på hemsidor att köpa delar till bra priser eller guider på hur man löser vissa av problemen som jag räknat upp mottages tips gärna!


8
Köpes / Sökes 80/90tals spel gärna slitet
« skrivet: september 16, 2016, 23:50:21 »
Hej, jag söker spelen du inte gillar eller vill ha! Jag kan tänka mig fula repiga eller rent av tråkiga spel, för att ha ett spel är bättre än att inte ha något alls. "Tråkiga" titlar som Street Fighter II eller Roller Coaster Tycoon (som jag sörjer att jag missade på blocket i natt) köper jag gärna.

Jag söker egentligen ett spel som är spelbart och relativt billigt, finns det nära Göteborg är det bra, men jag kan tänka mig att köra ett par timmar för rätt spel till rätt pris.

Helst skulle jag önska hitta ett DMD spel från nittiotalet, tillverkare spelar ingen större roll, DVS köper gärna Gottlieb spel.

Ekonomin är skral, jag gör ej detta som en investering och kommer troligtvis aldrig göra mig av med spelet oavsett vilken titel det än blir.

Jag har letat ett par månader (det är bara nyligen jag reggade mig här), men känner nu att suget att få tag i ett eget spel börjar bli väldigt stort.

Så vilken ful ankunge har du hemma i skamvrån? Jag lovar att ge ditt gamla ras mycket kärlek och spelande.

9
Köprelaterat / Hur snabb måste man vara?
« skrivet: september 16, 2016, 11:47:10 »
Jag har suttit och försökt köpa ett flipperspel ett par månader nu, jag har lusläst forumet långt innan jag blev medlem, jag kollar alla annonser här och på arkadtorget samt 3 olika flippergrupper på facebook, blocket skall vi inte ens prata om.

Eftersom budgeten är skral så letar jag främst bland bottenskrapet så att säga, men så fort en annons kommer ut är det sålt även om man ringer 5 min efter annonsen på blocket kom upp. Hur snabba är ni flipperrävar egentligen? Vad finns det för tips för att lyckas köpa sitt första flipper?

Jag söker egentligen allt även spel som många tycker är tråkiga eftersom jag ändå tänker att jag byter upp mig på sikt, vill egentligen ha ett instegsflipper att spela på hemma.

Jag söker helst ett 90talsflipper, men märke spelar ingen roll, slitage spelar heller ingen roll. Så har någon en repig jäkel som samlar damm får ni gärna sälja den till mig. Jag bor i Göteborg, men kan tänka mig köra ett par timmar för rätt spel till rätt pris.

Sidor: [1]