Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Gill

Sidor: [1]
1
Hårdvara / Benlängd Heighway Pinball
« skrivet: juli 18, 2019, 10:45:38 »
Hej.
Behöver skaffa ben till ett cab från Heighway.
Vad är benlängden på deras spel? Hittar ingen info online...

Sett lite bilder och de ser kortare ut än Jersey Jacks ben.


2
Övrigt Säljes / Plantronics Voyager 8200 UC [NYA]
« skrivet: juli 09, 2019, 18:40:37 »
Tjo.
Säljer nya i kartong. Har tre stycken att sälja. 1800:- styck!
Har ett par själv och är hur nöjd som helst, kommer inte bytas ut. Väldigt bekväma att använda, kör med dem hela dagar... bra batteritid, bra ljud och mick. Brusreducering tycker jag också fungerar bra.

Läs mer på https://www.dustinhome.se/product/5011043102/voyager-8200-uc
Det är svarta, nya i kartong, följer med blåtands-adapter till dem till dator. Följer också med en bra transportpåse, manualer, laddkabel m.m.

Kan ta med till Borås Summer Camp eller så delar vi på frakten, PostNord Skicka Lätt spårbart eller efter ditt eget önskemål.

Kontant/Swish

3
Köprelaterat / Garantier från säljare
« skrivet: februari 25, 2019, 10:40:39 »
Hej.
Försökte söka men hittade inga bra svar så fick bli en ny tråd.

Jag går och kollar på att köpa in mina första spel och ett av de spelen kommer som det se ut att bli ett nytt spel. Kollade på att beställa från Flipperdoktorn men på sidan står det att det bara är 1 månads garanti och jag mailade då och frågade... svaret jag fick var följande

Stern har 3 månaders garanti på kretskort, men ställer oftast upp efter den tiden också. Vi har aldrig haft problem med denna garanti. Eftersom flipperspel är en elektromekanisk produkt menat för utställning så får den slitage som normalt inte kan omfattas av garanti. Vi ställer alltid upp med livstids support och kan även göra hembesök. Hembesök i närtid efter köp brukar vi ställa upp på kostnadsfritt i Stockholmsområdet, även om garantin bara gäller om man kommer in med produkten. Våra kunder är viktiga för oss ;-)


Jag förstår att garanti inte kan ges på slitagedelar men att man bara ger 3 månaders garanti på elektroniken känns ju inte så bra om man ska lägga närmre 100.000:- på ett spel. Visst kanske de inte haft problem om ett kretskort går sönder efter 5 månader men det är ju ingen garanti för att jag ska få rätt om något nu pajar. Min erfarenhet är att står det inte i avtalet så är det inget att räkna med överhuvudtaget.

Jag har nu kollat på att beställa från utlandet istället och de engelska säljarna verkar alla ha två år garanti till HUO på det som inte är slitagedelar. Hur kommer det sig att svenska säljare inte kan ge samma garantier? Visst är priset lite högre från England men det kan det kanske vara värt.

Var rekommenderar ni att man beställer ifrån om man ska beställa från annat EU-land?

Sidor: [1]