Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Tox

Sidor: [1]
1
Hårdvara / Williams Oxo
« skrivet: oktober 19, 2010, 12:53:52 »
Hej gubbar!
Jag köpte ett Oxo för ett par dagar sedan och har svettats för att få det i ordning.
Jag började med att ta alla kontakt ytor med Tröd och grovt papper .... det fungerade inte utan spelet blev bara galnare.
Men samma procedur med 800 slippapper remsor gjorde susen, så nu fungerar allt som det ska :-)
En fråga till er som har vana, toppglaset är väl ok för åldern med en del flagor men inte så mycket .... är det något man kan göra så det inte flagnar mer????
Sedan behövs nya gummin dvs allt gummi på spelet, rollover knappen som är just ovanför flipprarna behövs oxå(är någon hemma modd gjort med skruv mitt i), sedan nya flipprar är ett måste, mekaniskt fungerar dom fint plasten är trasig på en av dom.
Sedan behöver jag nya bumper kjolar och bodies (dom fungerar men är bitar borta och spruckna, capsen är bra)
Hmmm plaster flisor borta på den högra nedre och övre vänstra sprucken uppe vid A-target, men det kan jag nog leva med om nu inte det är så att någon har fina hela plaster till salu?
Vem handlar man enklast och snabbast gummin, flipprar och bumper plasterna från???
För jag är spel sugen och snart är spelplanen ren, polerad och vaxad :-P
Det här är min första post på forumet men jag har smugit omkring här länge och hämtat diverse info ..... vill bara säga tack för ett trevligt forum och den gruva av kunskap som finns här!!!

Sidor: [1]