Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Tox

Sidor: [1]
1
Säljes / S/B: TS och WCS
« skrivet: december 10, 2010, 23:49:59 »
hahahaha ... shaijseee
Jag läste nog tråden lite för fort, dvs porrmatta och INK's då bär frugan ut alla spelen = gameroom utan spel med porrmatta ... vad blir det sorts rum?
Nu ska jag vara tyst, skämmas och läsa trådarna bättre :)

2
Hårdvara / 4 player bara 10-hjulen går
« skrivet: december 10, 2010, 19:07:29 »
Egentligen är det väl bra att gå igenom alla switchar i hela spelet om du nu ska ställa det i ordning och få det så bra som möjligt.
Jag skulle titta över alla switchar i spelet dvs någon timmes jobb och efter det börja felsöka om spelet inte fungerar som det ska.
Ändra inte några avstånd utan rengör och kolla mot schema så dom står rätt i grundläge, dvs stängda eller öppna.
Kanske lite överkurs om man bara letar ett fel, men är spelet inte använt regelbundet är det bara risk att det klistrar eller någon switch som inte "tar" så du får jobba på det igen, bättre gå igen alla och ha det gjort.
Sedan spela och njut dagligen :)

3
Säljes / S/B: TS och WCS
« skrivet: december 10, 2010, 18:50:41 »
INK nu gav du "gameroom" en helt ny mening ... phuu
Tur man har spelet i vardags rummet ... hahaha
Just det har ju ett ny shoppat i garaget som visst får komma in efter Jul.
Ojösses ... nu blev det massor OT

4
Hårdvara / Williams Oxo
« skrivet: november 02, 2010, 11:50:58 »
Tack Ole och INK!
Framför allt var det roligt att jobba med spelet och slitage delar som bumper kjolar mm gick ju fin fint att hitta hos Ole.
Spelet är riktigt roligt och jag har satt upp det med så mycket lutning som benen tillåter dvs inga fötter (bara benen utan ställbar bult) fram och max utgängade fötter bak, blev betydligt mer fart och fläkt på det viset.
Jag kan förstå att Hagman gillar OXO, men suget efter fler spel/objekt blev inte mindre efter det här :)
Mina plaster är inte 100% men dom duger och verkar hålla än så länge efter mina lagningar.
Men jag saknar en sak .... frispels knockern.
Klockspelet sitter där och fungerar och hmmm jag har ingen manual, men där finns en instruktion som säger att knockern ska sitta med chimes enheten. Men någon sådan finns inte.
Så är det någon som har en över?
Det är väl bara en spole som knackar i kabben? Hmmm den borde ska kopplas in där kontakten för chimesenheten är ... eller det kan jag kolla på elschemat jag laddade ner.

Mvh Inge

5
Hårdvara / Williams Oxo
« skrivet: november 01, 2010, 22:46:15 »
Renoveringen shoppning eller vad det nu kallas är klar!
Haft lös det mesta från spelplanen bytt trasiga delar, nytt gummi och rengjort och vaxat up spelplanen plus alla detaljer .... fortfarande var största jobbet all gnussning för att få allt att lira elmek ..... men det här var riktigt trevligt att göra!!!
Nu pryder spelet sin plats i vardags rummet och har blivit ordentligt nött på i ett par dagar ... riktigt kul 70tals flipper!


6
Hårdvara / Williams Oxo
« skrivet: oktober 19, 2010, 12:53:52 »
Hej gubbar!
Jag köpte ett Oxo för ett par dagar sedan och har svettats för att få det i ordning.
Jag började med att ta alla kontakt ytor med Tröd och grovt papper .... det fungerade inte utan spelet blev bara galnare.
Men samma procedur med 800 slippapper remsor gjorde susen, så nu fungerar allt som det ska :-)
En fråga till er som har vana, toppglaset är väl ok för åldern med en del flagor men inte så mycket .... är det något man kan göra så det inte flagnar mer????
Sedan behövs nya gummin dvs allt gummi på spelet, rollover knappen som är just ovanför flipprarna behövs oxå(är någon hemma modd gjort med skruv mitt i), sedan nya flipprar är ett måste, mekaniskt fungerar dom fint plasten är trasig på en av dom.
Sedan behöver jag nya bumper kjolar och bodies (dom fungerar men är bitar borta och spruckna, capsen är bra)
Hmmm plaster flisor borta på den högra nedre och övre vänstra sprucken uppe vid A-target, men det kan jag nog leva med om nu inte det är så att någon har fina hela plaster till salu?
Vem handlar man enklast och snabbast gummin, flipprar och bumper plasterna från???
För jag är spel sugen och snart är spelplanen ren, polerad och vaxad :-P
Det här är min första post på forumet men jag har smugit omkring här länge och hämtat diverse info ..... vill bara säga tack för ett trevligt forum och den gruva av kunskap som finns här!!!

Sidor: [1]