Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - COCS

Sidor: [1] 2 3 ... 286
1
Köpes / Flipper kopes eller hyres i Kungalv
« skrivet: maj 08, 2015, 11:03:58 »
Inget innehåll

2
Köpes / Ingen rubrik
« skrivet: maj 06, 2015, 22:02:55 »
Inget innehåll

3
Köpes / Ingen rubrik
« skrivet: maj 06, 2015, 16:19:22 »
Inget innehåll

4
Säljes / Flipper- och Arkadspel billigt (bråttom)
« skrivet: mars 21, 2014, 16:16:12 »
Hej Magnus Larsson :-)

Såg ditt mail. Jag tycker det är OK. Kan du ringa mig eller SMS:a ditt telnr till mig. Gör detta snarast (idag eller ikväll), då jag behöver tala med dig omgående.

Jag återkommer till er andra, tack!

5
Säljes / Flipper- och Arkadspel billigt (bråttom)
« skrivet: mars 21, 2014, 11:27:01 »
Kortfattat kan man säga att priset är det ngn vill betala, men dåliga bud, t.ex. 300 kr för T2 är ej aktuellt, då är det enklare att köra det till tippen. Flipperspelen säljes endast om man dessutom köper antingen ett dubbelt sitdown arkadspel eller 3 st. av de andra spelen. Skicket är som beskrivet i annonsen, bilder finns ej, priset blir därefter (= billigt).

6
Säljes / Flipper- och Arkadspel billigt (bråttom)
« skrivet: mars 20, 2014, 17:41:48 »
Flipper- och Arkadspel billigt (bråttom)

Snabba beslut här, för spelen skall packas i helgen och kommer att finnas för avhämtning i Arboga (4,5 mil från Örebro) fr.o.m. tisdag nästa vecka.

Spelen är från en f.d. utställare i Norrland. Han har nu haft spelen ståendes på ett lager länge, men dom är enligt uppgift kompletta, i fint skick och fungerar. Jag har köpt flera gånger av honom och spelen har oftast varit i fint skick och bra billiga priser. Jag har tyvärr ingen plats och dessa skall väck nu. Titta på listan och se om det finns spel av intresse. Spelen levereras som sagt till Arboga (Örebro) på måndag nästa vecka och kan avhämtas där under nästa vecka enl. ö.k.

Spelen säljes ENDAST flera st. i ETT paket. Man måste inte köpa alla (alla får för övrigt inte plats i bilen från Norrland), men om det skall vara meningsfullt, så får man köpa åtminstone tre arkadspel och om man vill, ett eller flera flipper. Flipperspelen säljes ENDAST under förutsättning att även tre arkadspel säljs samtidigt. Arkadspelen är billiga och kan köpas styckvis om det gäller dubbel sitdown och utan tvång att köpa flipper. Ni kan vara flera att dela på köpet, men en får samordna köpet, det går inte att flera olika ringer mig, för jag hinner inte.

Fundera på vad du / ni är intresserad av, tala med dina kompisar och räkna ihop ett bud på dom sakerna, så skriver du här vad du är intresserad av och vad du vill betala. Du kan ge ett lågt bud, men skambud är ingen idé eftersom det tar tid och kostar att hantera transporten. Jag prioriterar en person / personer som jag vet jag kan lita på, så inte spelen blir ståendes ohämtade. Jag kommer att begära en handpeng som lämnas kontant eller sätts in på mitt konto.

Har du frågor, så skriv din fråga här i tråden. Är frågan ?akut? för ditt bud, kan du prova ringa mig.

Flipper:
Amigo (Bally)
Demolition Man (WMS)
Super Straight (Sonic)

Arkad små:
Off Road, ståupp-kab (den med 3 rattar)
Road Blast, ståupp-kab
T2, ståupp-kab

Arkad stora:
Cruis?n World, dubbel sitdown
Touring Car, dubbel sitdown
Mega 33 med Tekken 3 (33 tums bildrör) ca 1,5 meter långt

Ett tyskt bordsfotboll, gammalt från mitten av 1960-talet

4 st. JK kabinett med spel i;
Super Mario
Tetris
2 x fotbollsspel

2 st. JK kabinett utan spel i

Mvh Christian

7
Säljes / Bally 1986 Lady Luck säljes till bud
« skrivet: juni 15, 2013, 00:22:15 »
Nu har jag skickat bilder till Er. Tänk på att spelet måste hämtas i Göteborg i nästa vecka, för lagret som det står i töms nu i helgen och sedan har några saker fått tillåtelse att stå kvar till veckans slut, därefter skall det vara tömt.

Vill ngn mer ha bilder, kan jag skicka på lördag e.m. och kväll.

8
Säljes / Bally 1986 Lady Luck säljes till bud
« skrivet: juni 14, 2013, 10:36:12 »
Jag skickar bilder ikväll. Är det ngn mer som vill ha bilder, så skriv det här eller maila mig.

9
Säljes / Bally 1986 Lady Luck säljes till bud
« skrivet: juni 13, 2013, 00:31:50 »
Jag har fått in bud på min e-mail, trots att jag skrev att buden skall skrivas här i denna annons. Vänligen skriv bud här, även om ni inte vill ge lika mycket som glas claes, så kan det ju hända att glas claes backar ur och då får den med nästa bud köpa spelet, även om det bara är 900 kr, så skriv vad ni vill betala.

Jag har uppdaterat texten ovan bl.a. avseende benen.

Jag har skickat bilder till dom som önskat bilder, det är några st. killar (inga tjejer) :-)

Mvh Christian

10
Säljes / Bally 1986 Lady Luck säljes till bud
« skrivet: juni 12, 2013, 17:03:06 »
Bally 1986 Lady Luck säljes till bud

Hej

System: 6803

Ett Lady Luck måste bort från ett förråd i nästa vecka. Finns i Göteborg. Har stått där i mer än 10 år oanvändt utan spelplansglas (glaset finns inte), så räkna med mkt smuts / damm och även batterisyra på kortet och alla andra mystiska fel som finns på 6803. Även displayerna som kan ha läckt ut gasen. Det köptes från Cherry-företagen av den tidigare ägaren. Spelet går ej att starta, är dött. Det står INTE på sina ben, men jag antar att benen finns. Toppglaset är tillsynes helt och spelplanen ser OK ut i skicket. Jag har bara sett bilderna jag har, ej inspekterat det, men det skall vara komplett. Finns i Majorna, ungefär vid Mariaplan.

Den som ger högst bud kan köpa det och OBS hämta det i nästa vecka. Blir eventuella bud för låga, så blir det kanske ingen affär och då vet jag inte vad som händer.

Det finns tyvärr ingen möjlighet att titta på spelet före köp, då ägaren inte har tid att visa det. Låter ju lite trist, men jag har försökt själv, så det blir lite som att köpa en lott :-)

Jag har 4 st. bilder på spelet som kan skickas till den som är intresserad. Jag ber er skriva ert bud i denna annons (jag skriver inte ut anonyma bud åt er). Maila mig inte frågor, men jag svarar på frågor ställda i denna tråd, fast det finns väl inte så mkt att fråga om.

Den som vill hjälpa mig lägga ut bilderna på en länk, får gärna göra det, jag vet inte längre hur man gör.

Tänkte att buden avslutas vid ca 12:00 nu på söndag, bud inkomna efter 12:30 kommer i andra hand. Ange namn och tel.nr, så att säljaren kan kontakta er.

Mvh Christian

BILDEN NEDAN ÄR FRÅN ipdb OCH INTE DET AKTUELLA SPELET.


11
Övrigt Säljes / Bra flipperbil kombi säljes - i toppskick!
« skrivet: juni 08, 2013, 22:01:29 »
Hej

Skall nu sälja min Ford Mondeo Ghia X = topputrustad (har dessutom även stor original inbyggd pek-navigatorskärm). Jag har ägt den flera år och skött om noggrant.

Den lastar alla flipperspel med fälld backbox utom Capcom som är lite för högt.

Är servad 100% på Ford, pedantiskt skött och ser mer eller mindre ut som ny. Nybesiktad utan anmärkning.

Jag har kört den på under 0,65 liter per mil, men vid blandad körning tar den förstås lite mer, men är ändå billig att köra. Helförsäkring är också ganska billig.

Bra tillfälle om du vill ha en mycket bra, ekonomisk och välskött bil där allt fungerar och ser ut som nytt.

Vid intresse, välkommen att ge ett bud.

Se annons på länken nedan!

Mvh Christian

Bra flipperbil kombi säljes - i toppskick!

12
Köpes / Köpes: MM eller LOTR
« skrivet: november 16, 2012, 13:14:50 »
fitzroy

Till synes utan anledning har du ett ont öga mot mig trots att vi aldrig träffats eller talats vid. Du retar upp dig på sådant du inte har att göra med och senare skriver du att du skiter i vilket. Du vänder kappan efter vinden allteftersom jag svarar dig och hittar på nya argument för att försätta mig i negativ dager ? vad vinner du på detta ? varför?

Jag talar om för dig att det gjordes inte 500 st. LotR Gold LE, utan 250 st. och genast skriver du ett nytt argument som du inte ens verkar ha någon som helst koll på. STERN kommer inte att göra ytterligare LotR Gold LE eftersom dom bygger på gammal White Star teknologi som idag är för ålderdomlig och dyr att tillverka och dessutom förbjuden att sälja i Europa.

Vad är det för svammel du skriver om att det skulle varit hyss hyss och vilken importör syftar du på? Det kan i varje fall inte vara mig du menar, för jag har en synnerligen god kontakt med P4P och Ole och jag diskuterade köpet av LotR Gold LE med honom mkt ingående, men han kunde inte sälja dessa till mig p.g.a. RoHS. Det var aldrig ngt myglande med detta, utan det diskuterades öppet på SFS.

kerkkinen
Beklagar dessa skrivelser i din köptråd, men jag vill bemöta sådant här skitsnack och det går tyvärr ut över dig.

13
Köpes / Köpes: MM eller LOTR
« skrivet: november 16, 2012, 00:38:24 »
dubbelpost

14
Köpes / Köpes: MM eller LOTR
« skrivet: november 16, 2012, 00:37:55 »
fitzroy

Jag importerade 5 st. nya LotR Gold LE för flera år sedan och har fullt klart för mig vad detta är för ngt, både öppnat och oöppnat.

Det står fel på ipdb att det gjordes 500 st. Det var planerat att det skulle tillverkas 500 st. men det gjordes bara 250 st. Detta fick jag bl.a. bittert erfara av STERN när ett utav mina hemkomna spel var skadat och jag ville köpa ännu ett nytt från den andra 250-batchen.

Inköpspriset var inte alls 45.000 kr om man räknar hemkommet till Sverige, utan snarare runt ca 50.000 kr - om man skötte detta på bästa sätt, annars blev det betydligt mer ändå   allt tidsödande arbete att fixa och trixa hem dessa 'förbjudna' spel tills Sverige.

Om du är så jävla kavat och generös, varför köpte inte du flera sådana spel och ställde på lager för att sedan sälja till behövande flera år efteråt?

Du snackar om saker du inte har en aning om och kallar mig för Ockrare - jag tycker du borde tänka dig för innan du skriver dina käcka kommentarer.

15
Köpes / Köpes: MM eller LOTR
« skrivet: november 16, 2012, 00:37:36 »
fitzroy

Jag importerade 5 st. nya LotR Gold LE för flera år sedan och har fullt klart för mig vad detta är för ngt, både öppnat och oöppnat.

Det står fel på ipdb att det gjordes 500 st. Det var planerat att det skulle tillverkas 500 st. men det gjordes bara 250 st. Detta fick jag bl.a. bittert erfara av STERN när ett utav mina hemkomna spel var skadat och jag ville köpa ännu ett nytt från den andra 250-batchen.

Inköpspriset var inte alls 45.000 kr om man räknar hemkommet till Sverige, utan snarare runt ca 50.000 kr - om man skötte detta på bästa sätt, annars blev det betydligt mer ändå   allt tidsödande arbete att fixa och trixa hem dessa 'förbjudna' spel tills Sverige.

Om du är så jävla kavat och generös, varför köpte inte du flera sådana spel och ställde på lager för att sedan sälja till behövande flera år efteråt?

Du snackar om saker du inte har en aning om och kallar mig för Ockrare - jag tycker du borde tänka dig för innan du skriver dina käcka kommentarer.

Sidor: [1] 2 3 ... 286