Frispel

sedan 2001

STTNG: switchproblem

Q

  • Newbie
  • *
    • Antal inlägg: 22
    • Visa profil
  • Stad: Halmstad
Jag har ett envist problem som jag vill bli av med... Oavsett hur mycket jag rengör opto 31 & 48  så säger den att det är fel på dem vid uppstart. Båda sitter i Borgskeppet om det nu kan vara en ledtråd...


Replicant

  • Hero Member
  • *****
    • Antal inlägg: 778
    • Visa profil
  • Stad: Bromma
Har du kollat att de funkar via switchtesten?
Spelet tror ju att det är fel på switcharna om de inte blivit aktiverade på ett tag, och skeppet är ju faktiskt rätt svårt att komma upp i.

Så gör ett switchtest eller träffa deltarampen under multiboll, ta en Alvedon och återkom imorron. ;-)


Q

  • Newbie
  • *
    • Antal inlägg: 22
    • Visa profil
  • Stad: Halmstad
Heh, det funkar via test.

Men det kan mycket väl vara som du säger, det är ju inte allt för ofta man är uppe i Borg-skeppet tyvärr... :)

Visste inte att den säger att det är fel på switchen om den inte blivit aktiverad på ett tag.
 
Då har man lärt sig något nytt igen! :)


Replicant

  • Hero Member
  • *****
    • Antal inlägg: 778
    • Visa profil
  • Stad: Bromma
Hehehe...

När jag köpte mitt STTNG hade den "fel" på tre switchar - bägge "Skepp"-switcharna, samt höger outlane. Efter att jag tagit bort gummisnodden som satt för outlane:n och spelat ett par kulor var "felen" borta. :-)


Svante

  • Hero Member
  • *****
    • Antal inlägg: 2388
    • Visa profil
  • Stad: Bromma
Replicant: Nu är nog switcharna trasiga och gummisnodden ditsatt igen när den där odräglige moderatorn tagit över spelet :-D


Tags: STTNG opto