Frispel

sedan 2001

GI problem på SS

d0nutZ

  • Hero Member
  • *****
    • Antal inlägg: 689
    • Visa profil
  • Stad: vetlanda
Inga av GI belysningen funkar på mitt SS, har kollat säkringarna och alla är hela. Har kollat så att det inte är nägra brända kontakter och så har jag kollat så att det inte sitter några lösa sladdar. vad kan vara fel? och jag är ganska nya på detta så beskriv så lätt som möjligt ;)


SEALen

  • Sr. Member
  • ****
    • Antal inlägg: 318
    • Visa profil
  • Stad: Sundsvall
Tja, hur kollade du säkringarna? Ta lös dem och mät dem med multimeter. Glassäkringarna har en tendens att gå av precis under metallbiten på ändarna så man inte ser att de gått.

I övrigt kan du läsa igenom tipsen från Marvin på följande adress: http://www.pinrepair.com/wpc/index3.htm#gi


d0nutZ

  • Hero Member
  • *****
    • Antal inlägg: 689
    • Visa profil
  • Stad: vetlanda
har mätt med diod mätning eller va fan det heter när det piper om säkringen är hel. så det måste vara något annat som är fel


MAJ

  • Full Member
  • ***
    • Antal inlägg: 148
    • Visa profil
  • Stad: Göteborg
Fungerar det varken i backbox eller på spelplan?


d0nutZ

  • Hero Member
  • *****
    • Antal inlägg: 689
    • Visa profil
  • Stad: vetlanda
funkar inte på spelplan eller backbox, någon som vet vad som kan vara fel?


Heffaklumpen

  • Full Member
  • ***
    • Antal inlägg: 204
    • Visa profil
  • Stad: Göteborg
Har du läst tipsen på Marvins site?
Gör allt som sägs där först, det brukar hjälpa :-)


Marthin

  • Hero Member
  • *****
    • Antal inlägg: 1037
    • Visa profil
  • Stad: Köpingsvik
Som Seal säger, tar du ut säkringarna när du mäter dem?
Om inte, så gör det:)


d0nutZ

  • Hero Member
  • *****
    • Antal inlägg: 689
    • Visa profil
  • Stad: vetlanda
nu har jag fått tid så nu har jag tagit ut säkringarna och dom är hela. vad kan vara fel ?? varken GI belysningen på spelplanen eller i backboxen funkar


Tags: diod