Frispel

sedan 2001

Mina upplevelser från bowlingen i Skövde

Sonar

  • Hero Member
  • Hero Member
  • *****
    • Antal inlägg: 2937
    • Visa profil
Var nere på bowlingen i Skövde tidigare i dag med en kompis, vi skulle lira det baywatch som står där. Efter varsin credit konstaterar vi att ljudet är i lägsta laget, så när jag ska gå och växla mer pengar så passar jag på och frågar killen i kassan om de har nycklarna till spelet och om du skulle kunna tänka sig att höja volymen. Visst inga problem säger han och vi går bort till spelet han låser upp fast han säger samtidigt ni kan nog det här bättre så ni får göra det.

Jag kikar lite snabbt på knapparna och inser att det bara finns två st, inga 4 knappar á là wms wpc spel. Tänker då att spelet kanske är så pass avancerat så det sköts digitalt. Plöjer menyerna lite snabbt och inser att jag inte hittar nåt vettigt. Ser då att manualen ligger i spelet så jag frågar om jag och min kompis inte får ta ut den och plöja den så kan han stänga spelet under tiden och återgå till kassan. Visst inga problem  tycker han och sagt och gjort. Efter att ha letat i manual som verkar vara skriven av en som inte skrivit en manual förut så hittar vi att det är en lite vridpott som är placerad precis till höger om myntluckan på botten av spelet. Öppnar spelet och visst är den där vrider lite på den och vips så har vi baywatch med ljud :-)

Vad jag vill säga med detta då, vet inte riktig. Bowlingen i Skövde verkar ha trevlig personal, iaf om man träffar på den yngre killen och att Volymen på ett modernt Sega inte är så mycker svårare att justera än på mitt HS bortsett från placeringen på potten.


Vad jag tyckte om spelet? Jodå, jag tycker det är ok, visst det är inte samma sak som att köra ett wms/bly men det var helt OK. Den stora displayen är ett kul inslag. Men temat är en smula "corny". Kommer nog att spela det nån mer gång.


Tags: