Författare Ämne: Bacchi Orden Open (BOO) 2008  (läst 184 gånger)

Pal

  • Hero Member
  • *****
  • Antal inlägg: 1712
  • I speak TCP/IP
    • Visa profil
Bacchi Orden Open (BOO) 2008
« skrivet: januari 12, 2008, 03:29:10 »
För den som har vägarna förbi vår vackra huvudstad och den Kungliga Holmen den 24:e februari, så går då Bacchi Orden Open av stapeln. Nedan saxat från Stockholm Pinball:

--8<--
Söndag  2008-02-24 Kl. 14:00
Plats: Ett Tu Tre
Maxantal: 32
Ranking kommer att räknas på spelade matcher.

Bacchi Orden kliver ut ur mörkret!

De senaste årens stora succé i Stockholms alkoholdöljda supportervärld - Bacchi Orden Closed Championships (BOCC) - kliver nu ut ur de skumma grändernas domäner, och blir i år Bacchi Orden Open (BOO) 2008. Arrangörerna räknar med alla odds med att årets event blir en än större succé!

Det otvivelaktiga arrangemanet äger rum på den välkända supporterrestaurangen Ett Tu Tre på hörnet Fridhemsgatan/Sysslomannagatan. Etablissemanget erbjuder maträtter goda nog åt erkända gourmander som Pal och Brynja, samt innehar naturligtvis fullständiga rättigheter. Priset för tävlingsdeltagande är en hunka. Att enbart beskåda spektaklet är gratis.

Tävligen spelas på 7-8 än så länge hemliga spel på freeplay. Hugade funderare är välkomna att lista ut rätt line-up. En eventuell vinnare föräras en fernet att sänka innan tävlingens begynnelse.

Spelsystem återstår att klura ut, men stabens namnkunnighet och vana vid excelexcelleri torde garantera att rättvisa skipas. Och vem vet, med lite tur kanske segraren vinglar hemåt med några whoppers innanför västen...
--8<--

Anmälan gör enklast på Stockholm Pinball, men om ni absolut inte vill registrera er på suspekta hemsidor så kan ni maila mig eller skriva en rad i den här tråden. Info om faciliteterna finns på Ett Tu Tre.