Författare Ämne: Spiderman  (läst 2288 gånger)

Svante

  • Hero Member
  • *****
  • Antal inlägg: 2385
    • Visa profil
Spiderman
« Svar #135 skrivet: februari 29, 2008, 00:11:31 »
Lite snabba SM-tips:
*Starta i princip ALDRIG en multi utan att ha startat en mode först
*När du har mode-start tänd så blinkar vita skotten. Det skott du tar då får double-scoring resten av kulan.
*Klarar du en mode blinkar vita skotten för att tända det skottet för triple-scoring resten av kulan.
*Klarar du super hero har du double-scoring på rubbet hela kulan.

Med det i åtanke så se till att dubbla/trippla dina skott efter vilken mode som är tänt. Är du nära battle royal så minst dubbla, helst trippla högerrampen innan du startar battle royal, den jackpotten kan bli rätt fet, speciellt efter en klarad super-hero med den rampen tripplad, dvs 6-dubbla royal-jackpots...

Under multiboll, försök att starta nästa multiboll. Stackning är the key, ihop med skott-multiplierserna. Har du ett skott kvar till endera multin (doc oc/black suit) jobba på den andra så att du kan stacka dom enkelt, MEN som sagt, se till att ha modes igång och ha minst dubblat ett par feta skott.

Har du redan ett skott dubblat och klarar en mode så är det rätt självklart att det ger mer att trippla ett annat, 0->3 ger liksom mer än 2->3 så klart.

Alla multibollar har en add-a-ball per multi i spider-sence.

Eh...typ så eller nåt :-)

HelB

  • Newbie
  • *
  • Antal inlägg: 18
    • Visa profil
Spiderman
« Svar #136 skrivet: mars 17, 2008, 23:08:00 »
Citera
Och ni som köpt POTC NIB - Finns den där fula "Tournament"-knappen med på alla spel eller det är tillval?

Vilken tournament-knapp är det ni pratar om? ;-)

Svante

  • Hero Member
  • *****
  • Antal inlägg: 2385
    • Visa profil
Spiderman
« Svar #137 skrivet: mars 17, 2008, 23:43:06 »
Om du menar gula TOPS-knappen på lock-down baren (från WoF nerflyttad till kabinettet) så är den tillbehör, iallafall på Spiderman & Famíly Guy så sitter det normalt bara en plugg där istället för knappen. Lite småsnålt tycker jag nog när dom gör en massa reklam för att TOPS nu är inbyggt i spelet i nya SAM-systemet. Vad är grejen liksom "Nu är TOPS inbyggt, du behöver inte köpa npn topper längre...men jo, du måste köpa till en knapp" :-o

Pal

  • Hero Member
  • *****
  • Antal inlägg: 1734
  • I speak TCP/IP
    • Visa profil
Spiderman
« Svar #138 skrivet: mars 18, 2008, 04:14:05 »
Jag håller med Svante förutom på en punkt. Stacka INTE multibollarna. Tvärtom, att spela dem en i taget är the key. Visst, du får dubbla jackpots om du stackar multibollarna, men vad gör du när de tar slut? Helt plötsligt har du jättelångt till BÄGGE multibollarna.

Bättre då att använda den ena multibollen för att  jobba fram den andra, men UTAN att starta den. När multibollen sedan är slut så är det bara ett par skott till nästa. Glöm bara inte att starta ett mode däremellan.

GUD

  • Sr. Member
  • ****
  • Antal inlägg: 467
    • Visa profil
Spiderman
« Svar #139 skrivet: november 27, 2008, 21:58:24 »
Mjukvaruversion 2.0 ute:

Spider-Man V2.00 - November 26, 2008 - System V1.47

Added display effects, lamp effects, sound effects, and speech.

This is ENGLISH ONLY.  Foreign language versions will be available
after the holiday weekend.

Happy Thanksgiving.

LFS

Svante

  • Hero Member
  • *****
  • Antal inlägg: 2385
    • Visa profil
Spiderman
« Svar #140 skrivet: december 01, 2008, 17:53:24 »
Det är dock flera ickejänkare som har haft problem med den rom-versionen enligt den här RGP-tråden.

edit: så jag lät bli att chansa att uppdatera innan SM, kändes som det var dumt att chansa :-)
« Senast ändrad: december 01, 2008, 17:55:11 av Svante »

hansj

  • Newbie
  • *
  • Antal inlägg: 11
    • Visa profil
Spiderman
« Svar #141 skrivet: december 11, 2008, 19:39:06 »
Euorpaversjon av Spiderman 2.1-software er nå lagt ut på Stern sine sider (Det står fremdeles 1.92 på websidene). Installerte og prøverkjørte for 10 minutter siden :)

Hans Jørgen

Svante

  • Hero Member
  • *****
  • Antal inlägg: 2385
    • Visa profil
Spiderman
« Svar #142 skrivet: december 13, 2008, 00:18:57 »
Inte bara att den nu funkar i Europa utan även nu tillagt att man kan skippa animeringar genom att trycka på flipperknapparna. En funktion som jag för övrigt aldrig aldrig förstått är standard från start.

Svante

  • Hero Member
  • *****
  • Antal inlägg: 2385
    • Visa profil
Spiderman
« Svar #143 skrivet: december 14, 2008, 15:43:45 »
Och jag kan vidimera att 2.1 funkar utomordentligt på europeiska spel :-)