Forum > Köprelaterat

Bally Capersville 1966 för 38500:-

(1/2) > >>

Bally:
Restaureringsfirmorna i USA tar i rejält.
Ligger på ebay just nu.

Manta:

Stöddigt kan jag tycka - inte minst när man jämförelsevis spenderar liknande summor på många av de bättre spelen från mitten av 90-talet. Men jag är väl för dum för att inse charmen med EM-spel  :o ;D

Har jag drömt eller är det någon här på forumet som minns att Kronofogden sålde ett gäng flipperspel för några år sen (Sundbyberg ? ) där bl.a. ett Jet Spin från Gottlieb gick för närmare 30 tkr ? Jag är så besviken på mig själv  att jag inte skärmdumpade "sålt-listan" när jag såg det första gången.  Nu är tyvärr den auktionen inte sökbar längre.

dahlman_peter:
Vore väl ingen överdrift att säga att -alla- spelen på Amerikanska Ebay är dyrast.
Själv skulle jag inte hämta ett EM ens om det vore gratis :) Men alla gillar olika ;D

Bally:
Många EM-spel har loads of charm. Hälften av hela min flipperspelssamling är enbart EM-spel. ca 90% av hela spelsamlingen är classic-spel. och bara 10% "moderna" spel.
Har förresten själv två st Capersville, och två Nip-it, ett 4Million B.C., Fireball och ett par till som alla är multiballspel, bally var det enda företaget som satsade på multiball EM-spel (tror dock att Williams ev gjorde ett spel) Zipper-flipper var en annan typisk Bally uppfinning (Williams provade det på fyra spel 1968).

Jodå charm finns det mängder av när det gäller EM-spel. När jag började spela seriöst (kan inte räkna mitt flipprande med brorsan på 60-talet som seriöst) så fanns det bara EM-spel.
Där på 70-talet, byggdes min kärlek för EM-spel upp, som sen inte har falnat.

dahlman_peter:
Zipper-flippers hade jag inte hört talas om. Blev tvungen att googla video...rätt fräsigt👍

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

Gå till fullversion