Forum > Hårdvara

SWE1: Ingen ball save, attract mode-loop ej fullständig och fel på slutskärm

(1/4) > >>

BMD1994:
På det SWE1 (Star Wars Episode 1, Williams) som jag haft sedan slutet av mars (köpt av "Natas") fungerar inte dess ball save och jag har själv inte lyckats hitta problemet, även om jag tittat i manualerna. Om man råkar "tappa" kulan precis de första ca 15 sekunderna efter att man skjutit iväg den går spelet alltså direkt in på bonusräkningen.

I den loop som visas i attract mode fattas det bland annat bilder av karaktärer som Qui-Gon Jinn, drottning Amidala och Anakin Skywalker, som kommer upp likt diabilder, jag har även skrivit ett custom message som inte heller visas på skärmen.

Slutskärmen har jag lite svårt att beskriva hur den är, men texten "MATCH FOR FREE GAME!" ska sammanfalla med animationen, det ska vara mer motorljud samt springljud när pit droiden springer innan han sugs in i motorn, ljudeffekter fattas med andra ord. Jag har lagt ut en gameplay-video av spelet på YouTube, och om man hoppar till slutet av videon kan man se hur det ser ut: https://m.youtube.com/watch?v=NFQcPB-uyyw

I övrigt är spelet förstås väldigt "mint"!  ;)

BMD1994:
Hittills har jag skrivit tre stycken inlägg om detta spel som jag inte kunnat fixa själv men ingen har svarat alls. Här är länkar till de två andra inläggen jag skrev:
http://www.svenskaflippersallskapet.com/index.php?topic=24332.msg159486#msg159486
http://www.svenskaflippersallskapet.com/index.php?topic=25354.msg166410#msg166410

JG:
Vad är det för rom-version?

BMD1994:
Det är lite väl komplicerat för mig. Var hittar man det?

frekla:
Det står på skärmen när du startar spelet. Jag hade ett RFM tidigare med en tidig ROM. Då finns det ingen ball save. Kanske är samma med ditt spel..

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

Gå till fullversion