Författare Ämne: Regelfråga WD  (läst 407 gånger)

agassi1970

  • Donator Silver
  • Hero Member
  • *****
  • Antal inlägg: 775
    • Visa profil
Regelfråga WD
« skrivet: maj 17, 2017, 14:27:29 »
Det gäller Rouletten på WD. Är det förutbestämt vilka gånger man förlorar och vinner på Rouletten? Vad jag märkte var att första Rouletten var alltid förlust och att 2:a och 3:e alltid var vinst. Är det så och hur är det med 4:e, 5:e osv gången?
Stay cool, Daddy-O

BAT

  • Full Member
  • ***
  • Antal inlägg: 123
    • Visa profil
SV: Regelfråga WD
« Svar #1 skrivet: maj 17, 2017, 16:08:50 »
I tournament är det varannan vinst, börjar med förlust. Annars slump.

LazerAx

  • Jr. Member
  • **
  • Antal inlägg: 80
    • Visa profil
SV: Regelfråga WD
« Svar #2 skrivet: maj 17, 2017, 18:12:17 »
Tack BAT, det hade varit ännu bättre att veta innan jag förlorade nästan 1 mdr på första spin i senaste månadstävlingen där maskinen var i tournament mode :)
Men hur funkar standups "black" resp "red" då? Enl regelboken styr träffar på dem vad nästa roulette blir - vad är det för nytta med det ifall det ändå enbart är slump ifall man vinner/förlorar?

BAT

  • Full Member
  • ***
  • Antal inlägg: 123
    • Visa profil
SV: Regelfråga WD
« Svar #3 skrivet: maj 17, 2017, 20:06:46 »
Ha ha, ja jag fick 0 poäng på spelet min första månadstävling mot PAL, fattade ingenting :)
Kan ju vara så att targets ökar sannolikheten för vinst nästa gång.

IFK

  • Gäst
SV: Regelfråga WD
« Svar #4 skrivet: maj 18, 2017, 00:49:46 »
Detta är dock endast vid "Förströelse spel". Tournament är alltid varannan.

LazerAx

  • Jr. Member
  • **
  • Antal inlägg: 80
    • Visa profil
SV: Regelfråga WD
« Svar #5 skrivet: maj 18, 2017, 09:47:50 »
Kan man i TM få enbart vinster genom att avstå att satsa varannan gång, eller är det varannan vinst på de gånger då man faktiskt satsar?

BAT

  • Full Member
  • ***
  • Antal inlägg: 123
    • Visa profil
SV: Regelfråga WD
« Svar #6 skrivet: maj 18, 2017, 09:51:58 »
Du kan inte hoppa över.