Författare Ämne: Från arrangörerna  (läst 261 gånger)

LDK

  • Hero Member
  • *****
  • Antal inlägg: 2190
    • Visa profil
Från arrangörerna
« skrivet: oktober 07, 2003, 18:08:58 »
Det första svenska mästerskapet i flipper på sju år är avgjort! Under två dagar kämpade ca 120 deltagare mot varandra och mot svåra, tävlingsinställda spel. Vinnande ur striden klev Stellan Blomqvist, som är svensk flippermästare år 2003.


Vi som arrangerade SM tycker att det var en mycket rolig tillställning, och förhoppningsvis uppskattade deltagarna arrangemanget. Det finns goda skäl att hoppas på ett SM även nästa år.


Vi i arrangörsgruppen/tävlingsledningen vill påminna om vilket underbart stöd vi fått från våra sponsorer och frivilliga:

* Purre Persson och Mikke Norlin.
Lånade oss 11 spel i utmärkt skick. Purre och Mikke lade ner ett enormt jobb för att få alla spelen klara inför SM. Sen fanns dom ju även på plats för att hjälpa till när det blev något fel, och även denna uppgift genomfördes oerhört bra.

* Rentevent och Stellan Blomqvist.
Lånade oss 8 spel, och även dessa spel var i utmärkt skick. Rentevent är ju kända för spel i toppskick och dessa var så klart inget undantag. Stellan fanns på plats som tekniker, och de få tillfällen han fick rycka ut märktes det verkligen att detta är hans yrke.

* Nöjesbranschens Riksförbund.
Ulf Lindhe tog hjälp av sina kontakter inom detta förbund och ordnade så att några av förbundets medlemmar sponsrade SM- tävlingen med ett flipperspel som förstapris.

* KTH-kårens Programgrupp samt barpersonal.
Tack vare ett nära samarbete med Programgruppen ordnades lokal, pub samt personal. Ett samarbete som vi är mycket nöjda med.

* Mats Persson och Martin Carlsson.
Hjälpte oss med transportresurser. Underlättade förflyttningen av flipperspelen avsevärt! :-)

* Scorekeepers.
Våra frivilliga scorekeepers som antecknade poäng för glatta livet. Ett vikigt stöd för tävlingsledningen. De som var med och hjälpte till var Karin Knuts, Åsa Walter, Hanna, Andreas Lundin, Mattias Berglie, Johan T, Linnea Edlund och Lotta Fjelkegård.

* Robert Eldrim.
Hjälpte oss att designa den fina loggan för Flipper-SM 2003. Årets logga är inspirerad av loggan för Flipper-SM 1995.

* Mats Runsten (7-eleven).
Sponsrade med frukost, bananer och cola, så att funktionärer och domare kunde jobba energiskt hela dagarna. :-)

* Svante.
Hjälpte till med lastning/urlastning av flipperspel. Med risk för sin egen tävlingsprestation kånkade Svante flipperspel tills han fick valkar i kontorshänderna. Nu verkade det som detta inte påverkade tävlingsinsatsen (en fin delad femteplats blev det för honom), eller, hade du vunnit om du sluppit bära spel, Svante? :-)

Å så slutligen ett stort tack till alla sportsliga och duktiga deltagare!

//Arrangörerna
« Senast ändrad: oktober 07, 2003, 18:11:28 av LDK »