Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - FrisseFrasse

Sidor: 1 ... 14 15 [16]
226
Köprelaterat / SV: Hur snabb måste man vara?
« skrivet: september 21, 2016, 13:59:20 »
Var och spelade lite med westcoast pinball när dom hade månadstävling igår, herre jösses va mycket flipper jag spelade, hade nog inte gått där ifrån om jag inte var tvungen att åka hem till hundarna. Känner mig nu än mer säker på att jag vill ha ett spel hemma, men det har knappast blivit lättare att veta vad man vill ha. Jag försökte att mest spela spel från 80talet eftersom jag tror det är där jag kommer hamna med den budgeten jag har. Jag tycker nog speciellt Dr Dude var roligt, men spelade Fathom och Vikings en del för att jag tänkte att dom eventuellt liknar Silverball mania (Bally och ca samma tidsperiod) som är ett alternativ som jag har råd med.

Det känns som att det märks ganska stor skillnad mellan tidigt 80tal och sent 80tal när det kommer till spelen.

Provade sedan en kula på Hobbit, jäkelskap vilket coolt spel, men frågan är om all ny teknik även gör att det kommer vara svårare i framtiden att hålla liv i spelen när det är mer tekniska komponenter.

227
Köpes / SV: 80/90talsspel
« skrivet: september 20, 2016, 22:05:32 »
Om någon sitter inne på ett dr. dude eller annat kul 80tals eller tidigt 90talsspel är jag intresserad.


228
Tävlingar / SV: West Coast Pinball månadstävling 20 september
« skrivet: september 20, 2016, 12:27:55 »
Tack, då ses vi ikväll!

229
Tävlingar / SV: West Coast Pinball månadstävling 20 september
« skrivet: september 20, 2016, 10:44:28 »
OK!
Hur många spel har ni? Bor i Mölndal i närheten av er lokal så vore kul att få komma förbi.

Vore det ok att titta förbi ikväll och kolla när ni tävlar lite någon timma eller så?

230
Tävlingar / SV: West Coast Pinball månadstävling 20 september
« skrivet: september 20, 2016, 10:05:06 »
Hej

Är det möjligt att få komma förbi och lira på dom spelen ni inte tävlar på? Jag betalar självklart tävlingsavgiften ändå, men vill mest testa lite olika spel inte tävla. Är en rookie och vill bara känna på det lite innan jag köper mitt första egna spel.

Om det är möjligt skall jag försöka avstyra mina andra planer ikväll så jag kan komma förbi och spela lite.

231
Köprelaterat / SV: Hur snabb måste man vara?
« skrivet: september 17, 2016, 11:39:38 »
Det måste inte vara 90tal, utan det är mer vad jag helst hade hittat utan äldre går ju bra med. Alltså jag är inte kräsen alls, dock efter att ha tittat på tex 60-tidigt 70tal så tror jag att köpa ett sådant spel skulle riskera att slå ihjäl hela intresset. Jag inser också att jag behöver tur, det är därför jag kollat alla köp och sälj kanalerna i flera veckor, ibland dyker det upp spel jag hade kunnat köpa, men där någon annan varit snabbare. Men plötsligt händer det kanske att jag är snabbast en dag? Att tillägga är väl att jag nog är en bit yngre än genomsnittet här (under 30) så det kanske kommer en dag i framtiden då även jag kan köpa de spel jag vill ha, men är inte riktigt där än.

232
Köpes / Sökes 80/90tals spel gärna slitet
« skrivet: september 16, 2016, 23:50:21 »
Hej, jag söker spelen du inte gillar eller vill ha! Jag kan tänka mig fula repiga eller rent av tråkiga spel, för att ha ett spel är bättre än att inte ha något alls. "Tråkiga" titlar som Street Fighter II eller Roller Coaster Tycoon (som jag sörjer att jag missade på blocket i natt) köper jag gärna.

Jag söker egentligen ett spel som är spelbart och relativt billigt, finns det nära Göteborg är det bra, men jag kan tänka mig att köra ett par timmar för rätt spel till rätt pris.

Helst skulle jag önska hitta ett DMD spel från nittiotalet, tillverkare spelar ingen större roll, DVS köper gärna Gottlieb spel.

Ekonomin är skral, jag gör ej detta som en investering och kommer troligtvis aldrig göra mig av med spelet oavsett vilken titel det än blir.

Jag har letat ett par månader (det är bara nyligen jag reggade mig här), men känner nu att suget att få tag i ett eget spel börjar bli väldigt stort.

Så vilken ful ankunge har du hemma i skamvrån? Jag lovar att ge ditt gamla ras mycket kärlek och spelande.

233
Köprelaterat / SV: Hur snabb måste man vara?
« skrivet: september 16, 2016, 23:36:45 »
Ni har rätt, jag slänger upp en annons här med och håller tummarna.

Haha i mitt fall är nog risken större att jag aldrig säljer vidare spelet även om tanken kanske är att uppgradera efter ett tag från början, har precis hyrt in mig i ett till förråd eftersom jag har en förmåga att samla på mig mer saker än jag gör av med.

Fram till årsskiftet har jag ett rätt flexibelt jobb vilket gör att jag kan åka på direkten om det dyker upp något, men då gäller det såklart att vara först på annonsen med.

234
Köprelaterat / SV: Hur snabb måste man vara?
« skrivet: september 16, 2016, 13:46:39 »
Jag har funderat på det, men har som sagt tittat mycket på denna sidan innan jag blev medlem och det känns som att tittar man på de flesta köper annonserna så är det 0 svar. Det känns som om de flesta som vill sälja vill lägga ut en annons för att kolla av intresset.

235
Köprelaterat / SV: Hur snabb måste man vara?
« skrivet: september 16, 2016, 13:16:00 »
Jo tex det kom ju upp ett Roller Coaster Tycoon i natt för 9900kr vilket kändes som ett bra pris (jag vet att de flesta tycker det är ett dåligt spel), men det var ju borta innan man hann blinka.

Problemet med att spara mer är väl mest hur man motiverar flickvännen tycka det är ok att spendera 20 000kr istället för 10 000kr bara för att man sparat längre ;)

Med ett billigare spel skulle man få chansen att se hur mycket man faktiskt kommer spela samt möjligheten att med tiden byta det + lite pengar mot något annat för att uppgradera intresset.

Dock verkar ju utbudet inte i närheten vara lika stort som efterfrågan och det är tråkigt när man ser spel dyka upp på blocket igen efter någon vecka fast flera tusen kronor dyrare. Jag vet att inom veteranfolkvagnarna så säljs ofta bilar till bra eller underpris bara för att säljaren vill hitta "rätt person".

Dock kanske det ligger mer nostalgi i farsans gamla kärra än ett flipperspel.

Hur som så fortsätter sökandet och jag skall lyckas köpa ett spel, det har jag gett mig fan på.

236
Köprelaterat / Hur snabb måste man vara?
« skrivet: september 16, 2016, 11:47:10 »
Jag har suttit och försökt köpa ett flipperspel ett par månader nu, jag har lusläst forumet långt innan jag blev medlem, jag kollar alla annonser här och på arkadtorget samt 3 olika flippergrupper på facebook, blocket skall vi inte ens prata om.

Eftersom budgeten är skral så letar jag främst bland bottenskrapet så att säga, men så fort en annons kommer ut är det sålt även om man ringer 5 min efter annonsen på blocket kom upp. Hur snabba är ni flipperrävar egentligen? Vad finns det för tips för att lyckas köpa sitt första flipper?

Jag söker egentligen allt även spel som många tycker är tråkiga eftersom jag ändå tänker att jag byter upp mig på sikt, vill egentligen ha ett instegsflipper att spela på hemma.

Jag söker helst ett 90talsflipper, men märke spelar ingen roll, slitage spelar heller ingen roll. Så har någon en repig jäkel som samlar damm får ni gärna sälja den till mig. Jag bor i Göteborg, men kan tänka mig köra ett par timmar för rätt spel till rätt pris.

Sidor: 1 ... 14 15 [16]