Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - JMN

Sidor: [1] 2 3 ... 8
1
Tävlingar / SV: Tävlingskalender 2018
« skrivet: december 04, 2017, 22:32:31 »
Thxs... vi kommer förmodligen att ha en större tävling i Sundsvall under våren samt troligtvis Sveriges största på nordsken i maj som har 10000 besökare. Kanske inte supermånga rateade men till storlek så :)

2
Tävlingar / Tävlingskalender 2018
« skrivet: december 04, 2017, 16:39:28 »
Yoo,

Ni som nu arrangerar lite större tävlingar hur ser planerna ut för 2018 och då främst våren...?

Vi sitter och vill undvika krockar så att vi bjuder på undanflykter då mirko mfl har lovat att dyka upp norr om tullarna även när de inte ska till Arlanda.....;-)

Och ja, det tar bara 3,5 timme med tåg till Sundsvall från Stockholm och den tiden fördriver ni bäst med pinball arcade eller annat flipperrelaterat..
 


3
Tävlingar / SV: WPPR och spelsystem i kommande SM mm.
« skrivet: november 28, 2017, 09:46:46 »
Skilj på Svenska Mästare och vara bäst i Sverige. Slutspel kommer alltid att ha någon form av slump i sig.

Vill du ha slumpen borta så ska vi ha en liga, där många matcher spelas eller helt enkelt bara utse en svensk mästare under en cermoni. T.ex. den som har högst IFPA rank vid ett givet tillfälle.

Å lyssna på peo gällande wpprs... Han må vara relativt okänd för de flesta inom flippersverige men jag sticker ut hakan och hävdar att han är en av de som kan systemet bäst i världen. Vi har haft samtal med Josh och Adam tidigare där Peo påpekat fel i deras beräkningar som sedan visat sig att peo haft rätt..

4
Tävlingar / SV: Flipper-SM 2017 i Örebro
« skrivet: november 17, 2017, 16:17:42 »
Om det blir SM i Sundsvall kommer vi inte ha nått tak på antalet deltävlingar.. Lokalen vi tittar på är 35 x 35 m. Alla tävlingar inkl de nya sides som vi planerar kommer att få plats i samma rum.. Dock intressant att veta deltagandet, blir det betydligt färre så är det tveksamt om det ska vara hos oss i norr. Vilka vet redan nu att det inte skulle komma om det blev i Sundsvall vs. valfri ort söder och Stockholm?

5
Tävlingar / SV: Flipper-SM 2017 i Örebro
« skrivet: november 14, 2017, 10:35:46 »
Att det inte ska finnas förbättringar är en utopi. Örebro gjorde ett kanon SM! Classicrummet var sjukt bäst! =) trångt att gå i mellan som scorekeeper i main men det var fysiska begränsningar så det är inte så mycket att göra nått åt. Som en de ledande arrangörerna sa till mig "Jag gör mitt första SM och det som arrangör" Hatten av!!

När det har gått några dagar/veckor ska jag lyfta luren och snacka med Örebro. Jag hoppas ni kan vara 100% transparenta angående ekonomin :-)

Angående spelformat så finns det en del funderingar/önskemål. Kanske fler till slutspel, men om (säger om igen) vi i Sundsvall tar det så kommer PAL ha avgörandet i sina händer hos oss iallafall kring ev. ändringar kring antalet till slutspel etc.

6
Tävlingar / SV: Flipper-SM 2017 i Örebro
« skrivet: november 14, 2017, 07:53:01 »
Och även på u16 sidan är det sm och ingen onsdagspokal hemma i Sundsvall. Att bara vifta bort det är att sopa det under mattan. En mindre tävling hade jag inte kommenterat i forumet om liknanade skett.

7
Tävlingar / SV: Flipper-SM 2017 i Örebro
« skrivet: november 14, 2017, 07:46:30 »
Det är helt ok att tycka så men eftersom alla vet att jag är en grinig jävel som säger jag vad tycker så spelar det ingen roll ;) Det var inte ni som fick trösta och ta i mot tårarna från en 9 åring och försöka förklara, min grabb visste att det inte var hans tur men vågade inte säga i mot. Hen visste vad hen gjorde och det var medvetet. Allt annat är bullshit, helst efter att ha spelat slutspel i annan klass minuterna innan och med määängder av små och stora tävlingar bakom. Fick hen vara etta på alla då, nej tänkte väll det. Det är riktigt uselt och både bör och ska markeras att det inte är okey.

8
Tävlingar / SV: Flipper-SM 2017 i Örebro
« skrivet: november 13, 2017, 22:32:19 »
Bra jobbat Örebro!! 2 funkispass och roligt. Hann surra med arrangörerna en hel del och mycket av problemen var oundvikliga missförstånd.

Ni som klagar på att det fanns för lite spel på freeplay, ta ett funkispass. Roligt, nyttigt och skapar mer förståelse för arrangörerna.

Som några redan nämnt så behövs både domare och fler mek. SIC hade en hel del att göra när swampplungern pajade, samtidigt som 2 andra situationer uppstod. Plötsligt stod 3 spel på några minuter + domarsituationer. Daniel drog som en gasell och hämtade en ny på freeplay!! Hur bäst är inte det :-)  Funderar på om man antingen i existerande app eller via en ny app skulle ha info + att man kan kalla på domare/mek genom den.

Största smolken i bägaren kom i u16. Tänker inte namnge någon men en av de äldre uppförde sig osportligt då hen skickade fram grabben (9 år) som tvåa på spel två igen(earthshaker dessutom). Hann inte agera då han plungade bollen direkt. Jag frågade hen efteråt varför hen gjorde så när det var helt uppenbart att personen i frågan utnyttjade sin maktposition i egenskap av en stor ålderskillnad. Till svar fick jag att hen inte "visste" att det var rätt eftersom hen skulle välja (bättre rankad). Vet man inte det efter att ha spelat slutspel i main och massor med tävlingar i flera år? Nej, personen skaffade sig metvetet en fördel... Inte ok och redigt uselt beteende!

Om, jag säger om... vi tar SM i Sundsvall 2018 så kommer dylika saker att bestraffas med en varning samt förlust/noll poäng på det aktuella spelet.

Är också upprörd att det fortfarande förekommer efterslängar och andra dumheter på spelen. Slå på dina egna spel men ge fan in andras. Var nått vi också pratade om i bilen hem, om och åter igen om vi tar SM så kommer vi mest troligt att videoövervaka lokalerna och förekommer detta så kommer varning att utdelas i efterhand med förlust / 0 p på spelet. Alt. att faktiskt bötfälla, 1000:- lär svida tillräckligt för att man ska låta bli.. Detta ofog måste få ett slut en gång för alla...

9
Tävlingar / SV: K15 Open 2017 (Helsinki, 3.-5.11.)
« skrivet: augusti 02, 2017, 10:07:49 »
Namn: Johan Mattsson
Tag: JMN
Stad: Sundsvall
Email : Johan.mattsson@me.com
Kvalgrupp: Lördag grupp 2

10
Tävlingar / SV: Onsdagspokalen augusti
« skrivet: juli 12, 2017, 12:31:51 »
@mrpar : Jo, vi kör 50 av 52 onsdagar... Folk där från 18-19 (idag är jag nog där kl 18 och öppnar). Bara dyka ned, dra ett mess till johan@sundsvallpinball.se så byter vi kontaktuppgifter om du vill komma ned och spela :-)

@goya bara att komma upp! Vi kör även norrlandstouren som är vår större tävling tillsammans med Umepinball. Denna är rätt soft och alla brukar trivas rätt bra!:-) Datum för nästa norrlandstour är dock inte satt....

11
Tävlingar / SV: Onsdagspokalen augusti
« skrivet: juli 12, 2017, 09:29:37 »
Hallå,

Hos oss på Sundsvall pinball, tycker du ska komma upp och hälsa på i egenskap av ifparepresentant :)

Dryga 3 timmar med tåg och 5 min promenad från centralen...

12
Tävlingar / Onsdagspokalen augusti
« skrivet: juli 11, 2017, 20:23:50 »
Upplägget är alla möter alla en gång. 4 bästa till finalspel, där bäst av 3 matcher.

Insläpp kl 18 och start kl 19. 100:- i avgift

Edit: lägger till länk till tävlingen: https://www.ifpapinball.com/tournaments/view.php?t=20100#

------------------------

Anmälda:

Johan Mattsson, JMN
Daniel Bertilsson, BER
Peo Zetterberg, PEO
Niklas Åberg, ZNY
Anders Bergenholm
Fredrik Westman, WES

13
Tävlingar / SV: Sundsvall pinball onsdagspokal 5:e juli
« skrivet: juli 04, 2017, 11:11:17 »
Alexander Norberg

14
Tävlingar / SV: Sundsvall pinball onsdagspokal 5:e juli
« skrivet: juli 03, 2017, 19:46:00 »
Anders Englund
Jörgen Bjuhr

15
Tävlingar / SV: Sundsvall pinball onsdagspokal 5:e juli
« skrivet: juli 03, 2017, 17:27:09 »
Fredrik Söderberg

Sidor: [1] 2 3 ... 8