Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Komoriman

Sidor: [1] 2
1
Hårdvara / SV: WPC89 Problem
« skrivet: december 03, 2017, 00:44:28 »
Tack! :)

Ja, jag har kollat in dom där korten och var lite sugen på ett sånt men tänkte i min enfald att det var bättre att lösa orsaken till problemen. Men det är ju som det är med gamla maskiner... så fort man fixat ett problem dyker två nya upp! 😂
Forum som det här är dock guld värt när man kört fast. Tack allihop! 👍🏻😃

2
Hårdvara / SV: WPC89 Problem
« skrivet: december 02, 2017, 14:26:31 »
Tror bannemig det löste sig. Kom pinsamt nog på att jag glömt skruva fast kortet och passade även på att byta batterierna samtidigt. (Läste i en annan tråd att det hjälpt många)
Nu försvann alla resetproblem!  :D :D :D :D Bara hoppas det håller i sig!

3
Hårdvara / SV: WPC89 Problem
« skrivet: december 02, 2017, 13:53:18 »
Fick nya kondingar av Free-Play och var extra noggrann när jag lödande fast dom och mätte så att banorna hade kontakt på båda sidor. Nu startar spelet utan felkoder och verkade lira ok men reset-problemet kvarstår när man skjutet båda flipprarna samtidigt. Något helt nytt är att det ibland resetar på standup 5 (till höger om clawrampen) Kan inte se att det finns nått fel på switchen och allt reagerar som det ska i switchtestet. Nån som råkat ut för liknande?

4
Hårdvara / SV: WPC89 Problem
« skrivet: november 25, 2017, 19:57:49 »
Ajdå... då måste något ha hänt när jag bytt mao. Det syntes att kondingarma blivit bytta innan och även likriktarna. Det såg ganska taffligt lödat ut men allt funkade ju förutom att det resetade. Inte omöjligt att nån sån där genomplätering kanske pajat då kanske!? 😕

5
Hårdvara / SV: WPC89 Problem
« skrivet: november 25, 2017, 15:27:05 »
Oj, grymt snabbt svar. :) Får kolla med Free-Play om dom kan skicka nya och börja med det.

Tackar! Med vänlig hälsning, Dennis

6
Hårdvara / WPC89 Problem
« skrivet: november 25, 2017, 15:06:21 »
Hej, någon som kan hjälpa en glad amatör!?

Har ett Demolition Man som resetade sig i tid och otid. Oftast när man tryckte in båda flipprarna samtidigt och så det lutade åt att det var kondensatorerna som var gamla. Jag beställde 5 st nya och bytte dom men när jag satte tillbaka allt så funkade inte spelet. Såg dock att dom nya kondensatorerna jag fick från Free-Play var på 10000uF istället för 15000uF som jag beställt. Kam det påverka tro? Nu när jag sätter igång spelet så börjar det med att skjuta ut alla 5 bollar. Klon verkar stendöd och inga av spelplanslamporna i spelplanen kör sitt vanliga ”ljusmönster”. All GI funkar dock.
Får felkod att klon är ”out of reach” och switch 83 (claw prison break)
Någon som råkat ut för liknande eller tror sig veta vad felen kan vara?

Med vänlig hälsning, Dennis

7
Hårdvara / Byta ROM på Theatre of Magic
« skrivet: april 16, 2015, 22:51:30 »
Ok, typiskt... har precis klarat min första "Grand Finale" =)

Tack för snabbt svar!

8
Hårdvara / Byta ROM på Theatre of Magic
« skrivet: april 16, 2015, 18:43:02 »
Halloj

Fråga: Försvinner alla highscores om man uppdaterar sin ROM? Har Version 1,2 nu och retar mig på alla buggar. =/

Mvh Dennis

9
Flippersnack / Min flippertavla
« skrivet: mars 09, 2015, 00:29:17 »
Riktigt snygg!

10
Hårdvara / Theatre of magic
« skrivet: augusti 11, 2013, 23:15:39 »
Dioden skall tändas när man för en kula framför trunken.

11
Hårdvara / GI Problem ToM
« skrivet: juli 27, 2013, 16:26:16 »
Dubbelpost

12
Hårdvara / GI Problem ToM
« skrivet: juli 27, 2013, 15:43:21 »
Tack Svanen!

Beskrivningen låter exakt som problemen jag har. Sitter dock en fet "heatsink" ivägen för att jag ska kunna se ordentligt. Ska se om jag vågar mig på att skruva loss hela kortet. Finns det nån duktig flipperreparatör i närheten av Malmö/Skurup om jag klantar mig!? ;)

13
Hårdvara / GI Problem ToM
« skrivet: juli 26, 2013, 03:02:15 »
Har det testat det också utan framgång. :(
Blir tokig snart. Allt annat fungerar klockrent.

14
Hårdvara / GI Problem ToM
« skrivet: juli 22, 2013, 21:52:15 »
Ok, nu är jag ännu mer förvirrad. Provade att stänga av "GI dimming" i menyn och spela ett spel... Ingen skillnad. Ändrade tillbaka till "Yes" och helt plötsligt funkade det. Spelet dimmar ner helt när man skjuter ner bollen i trapdoor osv. Funkade klockrent i 2 spel och sedan var det tillbaka på ruta ett igen. Ingen som har någon bra gissning?

15
Hårdvara / GI Problem ToM
« skrivet: juli 17, 2013, 11:59:41 »
Nej, det är vanliga glödlampor överallt.

Sidor: [1] 2