Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - ACE

Sidor: [1] 2
1
Köpes / LOTR
« skrivet: april 04, 2013, 14:16:16 »
LOTR, standard eller LE, i bra skick köpes.

/Anders

Är det bara en massa Gollums här som vägrar släppa sin ring? ;)

2
Säljes / Batman TDK
« skrivet: mars 17, 2013, 18:41:31 »
Spelet är importerat från Italien för knappt ett år sen och har därför ingen svensk myntmek. Kosmetiskt är det i bra skick förutom:

a)några skav på backboxen.
b)slitage framför joker drop target som nu är bättringsmålat och förseglat med flera lager klarlack. Syns inte särskilt mycket.

Spelet är fullt funktionsdugligt men höger flipper skulle må bra av lite kärlek, för det verkar inte vara riktigt full styrka i den. Det går däremot att sätta alla skott utan problem, om man har någorlunda bra sikte d.v.s. I övrigt är det lite smutsigt på övre delen av spelplanen, runt pop bumpers osv (utställarrent?).

Bilder som beskriver ovanstående skavanker (förutom flippern då, det är ju lite svårt att se med en bild) finns här:
http://www.pinballowners.com/ace

Prisidé: 29k

Bytesmässigt är det bara LOTR eller Sopranos som är intressant om det går att lösa praktiskt.

Jag förbehåller mig rätten att sälja det till vem jag vill.

mvh
Anders

3
Hårdvara / ihoplimmade plaster, går de att rädda?
« skrivet: december 30, 2014, 14:41:15 »
Tyvärr har nån idiot, på två ställen dessutom, limmat ihop en lampkåpa med en plast. Nån som vet om det finns nåt sätt att få isär dessa utan att förstöra plasten?

4
Flippersnack / Flipper på Liseberg?
« skrivet: juli 22, 2014, 00:09:21 »
Jag ska till Göteborg till helgen och undrar om det är värt att ta en sväng förbi Liseberg och spela flipper. Nån som vet vilka spel de har nu?

Om det finns nåt annat bra ställe som har öppet dagtid så funkar det också =)

5
Flippersnack / Bilder och film på Mustang
« skrivet: januari 26, 2014, 11:27:48 »
På pinside har det dykt upp lite bilder och en film på Sterns nästa titel Mustang.

http://pinside.com/pinball/forum/topic/mustang-pinball-pics
http://pinside.com/pinball/forum/topic/mustang-pinball-video-here

6
Flippersnack / Ska till Stockholm i helgen
« skrivet: februari 28, 2013, 20:41:31 »
och tänkte spela lite AC/DC premium om det går. Är Stockholm pinball locator uppdaterad så att det stämmer att det står ett på Söders Hjärta? Kommer vara där i krokarna så det skulle ju vara perfekt att få lira lite =)

7
Hårdvara / Tips på LED GI?
« skrivet: mars 10, 2012, 12:16:03 »
Jag tänkte vid nästa shoppning eventuellt byta till LED:s åtminstone för GI. Jag har sett att det finns några olika varianter på t.ex. no-flix. Cold white, warm white eller old white. Nån som har testat dessa varianter och kan ge ett utlåtande vad som funkar bäst? Spontant känns old eller warm white mer lockande. Cold kanske blir för "sterilt" om man jämför med vanliga lampor?

Tacksam för input!

8
Hårdvara / Spiderman: skumt beteende Sandman VUK
« skrivet: februari 11, 2012, 12:52:33 »
Jag tycker att Sandman VUK:en beter sig lite skumt på mitt Spiderman. Vet inte om det är inbillning men jag tycker det händer oftare nu än tidigare.

Saken är den att en boll ganska ofta spottas ut för tidigt i samband med en lock eller att ett mode ska starta. Den väntar inte in vad som händer på displayen så att säga. Ibland är timingen korrekt men ofta inte. Någon enstaka gång så ligger bollen dock kvar så länge att det blir en ball search vilket är lite irriterande om man startar ett mode där tiden räknar ner. Nån som har nån aning vad detta kan bero på eller upplever samma sak på sitt SM? Jag har inte felsökt nån hårdvara ännu annat än att konstatera att spelet inte ger nåt felmeddelande för detta. Är det möjligt att det är mjukvarurelaterat när det är så olika från gång till gång? Jag har senaste mjukvaran installerad.

9
Hårdvara / Byta lampa i spotlight
« skrivet: maj 15, 2011, 21:50:21 »
Ok det här känns nästan lite pinsamt, men hur fanken gör ni när ni ska byta lampa i en sån där lite spotlight på spelplanen? Jag har försökt få ut en lampa på mitt RFM med både fingrar och tång men det går bara inte. Hur gör man? Känns som om jag skulle behöva typ en fästingborttagare med en liten snara på...

10
Säljes / S: Taxi (Marilyn)
« skrivet: februari 03, 2011, 21:50:33 »
Nu är jag less på att åka taxi!

Spelet är fullt fungerande, men flipprarna bör ses över så småningom för det känns inte som att det är full styrka i dem. Ramplyftes 2005 med installation av ny departure ramp och nya gummin. Det har nog inte blivit mer än några hundra spelomgångar sen dess så det känns fortfarande rent.

Spelets nedre halva är täckt av mylar som har släppt lite på vissa ställen. Det finns också en del slitage/skador på kabinett och spelplan vilket framgår av bilderna och deras beskrivningar här:

http://www.pixbox.se/pic_show_id32074027.html

Pris: 5000 eller bud.

11
Flippersnack / SM eller BDK som hemmaspel?
« skrivet: november 28, 2010, 14:24:34 »
Jag vet att det här har diskuteras förut, men jag undrar vad ni tycker om dessa spel som hemmaspel nu när reglerna också är "färdiga" för BDK? Gör det nån skillnad eller är den allmänna uppfattningen fortfarande att det är SM som gäller?

Jag är en ganska medioker spelare så djupet i regelverket är inte så avgörande för mig i det här fallet tror jag. Däremot är det viktigt med variation. Jag tilltalas lite mer av BDK:s mörka artwork och originella layout men det viktigaste är ju ändå att det är roligt och håller över tid. Synpunkter?

12
Flippersnack / Ett riktigt fynd?
« skrivet: juni 18, 2010, 11:58:00 »
Kanske nåt som är intressant?

Firepower och High Speed båda spelen för 5000 :-

Annons på blocket

13
Flippersnack / Skynda fynda!
« skrivet: juni 07, 2010, 00:12:36 »
Star Wars DE för 35k. Som hittat!

annons på blocket

14
Hårdvara / För snabba spel i PinMAME
« skrivet: april 01, 2005, 00:23:23 »
Hej!

Jag har problem med vissa spel i pinmame där kulan går på tok för fort. Nån som vet hur man kan justera hastigheten på spelet? Jag menar alltså inte lutningen på spelplanen utan att själva kulhastigheten i simulatorn är alldeles för snabb. Kul med orbitskott som sedan gör ett ärevarv genom båda outlanes och sen upp på spelplanen igen :-o

15
Övrigt / Vad har ni för hobby förutom flipperspel?
« skrivet: februari 17, 2005, 22:33:11 »
I en annan tråd har alla fått säga vad de har för jobb...men vad har folk för hobby förutom flipper/arkad/dataspel?

Själv skriver jag musik, tränar aikido och spelar innebandy i korpen. Brukar bli en del film också!

Sidor: [1] 2