Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Choustie

Sidor: [1]
1
Tävlingar / Falkenbergs månadstävling 30/6
« skrivet: juni 11, 2018, 15:42:06 »
Då var det dags att se om det finns något intresse av att köra lite månadstävling i storstaden Falkenberg. Tanken är att vi kör head-to-head (alla möter alla) med slutspel och tävlingen ger rankingpoäng. Anmälan sker här i tråden.

Alla är välkomna oberoende av kunskap och tidigare erfarenhet av flipperspel och vi håller oss till maximalt 16 spelare denna första tävling. Då spelen är i privat ägo och min tid är begränsad så får man acceptera att det kanske är någon lampa som inte lyser, något gummi som borde ha bytts och någon switch som inte alltid reggae 100%. Kan man ställa upp på detta är man varmt välkommen.

I lokalen finns dryck till försäljning och enklare tilltugg. Mcdonald och Max ligger ca 2-3 minuters bilväg från lokalen om så önskas.

Datum: Lördag 30 juni
Tid: Öppnar kl 10:00 och tävlingen börjar kl 11:00
Plats: Vinbyvägen 2a Falkenberg (källarplan)
Pris: 100 kr
Kontakt: 0723-616601 (Andreas)

I lokalen står följande spel för tillfället:

Indy 500
Lethal Weapon 3
The Simpsons Pinball Party
Roadshow
Demolition man
World Cup Soccer
Addams Family
Corvette
Mustang (pro)

Fan-Tas-Tic
Phoenix
Harlem Globetrotters
Xenon
Eight ball

Väl mött / Andreas

2
Köpes / Classicspel köpes *Köpt*
« skrivet: maj 13, 2018, 14:19:41 »
Funderar på att köpa in ett classicspel eller kanske två? Inga totalrenoverinsobjekt. I första hand inga EM spel. Närhet till Halland primeras.
Exempel på intressanta objekt kan vara flash, sinbad m.m

PM vad ni har i gömmorna

3
Flippersnack / Classic blir moderna spel när?
« skrivet: maj 12, 2018, 21:35:27 »
Har en fundering. Finns det något tydligt bryt mellan vilka spel (år, mpu eller dylikt) som definieras som classicspel respektive modern? Känns som några ligger i gråzonen.


4
Köpes / Köpes delar till playboy bally
« skrivet: mars 03, 2018, 22:26:21 »
Önskar köpa följande till playboy bally:

Plaster (alla utom slingshot)
Vit standup target
Ljudkort
Ram och trim lift till bakglaset
Displayer

/ Andreas

5
Bytes / Mnemonic bytes?
« skrivet: januari 21, 2018, 16:01:12 »
Fundera på att byta mitt välspelande och fina Mnemonic mot något annat spel. Spelet fungera kanon och handen är precis genomgången med fina X och Y mutter (ny x-nut medföljer). Öppen för förslag och kan också tänka mig byta mot några classicspel. Fler bilder kan skickas vid intresse. Eventuellt Byte sker i Falkenberg.

6
Köpes / Söker lite 70-talsflipperspel alt 80-tal
« skrivet: december 12, 2017, 17:26:15 »
Kommer den 1 februari få lite mer utrymme och tänkte förgylla denna plats med lite flipperspel från 70 talet alt 80-tal. Har ni något stående som det inte är panik att bli av med (har som sagt inte plats för dem förrän tidigast den 1 feb) som ni kan tänkas sälja till ett ok pris så skicka ett pm. Jagar inte några speciella titlar.

Bor i Falkenberg (halland) så närhet hit är ett stort plus.

/Andreas

7
Köpes / The Addams Family (TAF) köpes
« skrivet: juli 08, 2017, 11:26:12 »
Önskar köpa ett TAF i bruksskick. PM med bilder och pris. Inga fantasipriser tack.

/ Andreas

8
Bytes / Bytes: Super Mario Bros pinball till något annat (intressekoll)
« skrivet: juli 03, 2017, 20:43:13 »
Köpte ett Super Mario Pinballspel (det fullstora) till mina barn för ett tag sedan men de har tröttnat på det. Gör en intressekoll om det finns intresse av byte? Finns några små skönhetsfel på spelplanen samt en rad (vertikalt) är svart i DMD. Sitter nya ben på spelet då de jag fick med var av fel höjd. Finns intresse så återkommer jag med bilder inom en snar framtid då jag håller på att fixa iordning det lite estetiskt samt byter lampor m.m. på det för tillfället. Kan också tänka +- lite pengar vid byte. Finns i Falkenberg.

Sidor: [1]