Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Choustie

Sidor: [1]
1
Köpes / Köpes delar till playboy bally
« skrivet: mars 03, 2018, 22:26:21 »
Önskar köpa följande till playboy bally:

Plaster (alla utom slingshot)
Vit standup target
Ljudkort
Ram och trim lift till bakglaset
Displayer

/ Andreas

2
Bytes / Mnemonic bytes?
« skrivet: januari 21, 2018, 16:01:12 »
Fundera på att byta mitt välspelande och fina Mnemonic mot något annat spel. Spelet fungera kanon och handen är precis genomgången med fina X och Y mutter (ny x-nut medföljer). Öppen för förslag och kan också tänka mig byta mot några classicspel. Fler bilder kan skickas vid intresse. Eventuellt Byte sker i Falkenberg.

3
Köpes / Söker lite 70-talsflipperspel alt 80-tal
« skrivet: december 12, 2017, 17:26:15 »
Kommer den 1 februari få lite mer utrymme och tänkte förgylla denna plats med lite flipperspel från 70 talet alt 80-tal. Har ni något stående som det inte är panik att bli av med (har som sagt inte plats för dem förrän tidigast den 1 feb) som ni kan tänkas sälja till ett ok pris så skicka ett pm. Jagar inte några speciella titlar.

Bor i Falkenberg (halland) så närhet hit är ett stort plus.

/Andreas

4
Köpes / The Addams Family (TAF) köpes
« skrivet: juli 08, 2017, 11:26:12 »
Önskar köpa ett TAF i bruksskick. PM med bilder och pris. Inga fantasipriser tack.

/ Andreas

5
Bytes / Bytes: Super Mario Bros pinball till något annat (intressekoll)
« skrivet: juli 03, 2017, 20:43:13 »
Köpte ett Super Mario Pinballspel (det fullstora) till mina barn för ett tag sedan men de har tröttnat på det. Gör en intressekoll om det finns intresse av byte? Finns några små skönhetsfel på spelplanen samt en rad (vertikalt) är svart i DMD. Sitter nya ben på spelet då de jag fick med var av fel höjd. Finns intresse så återkommer jag med bilder inom en snar framtid då jag håller på att fixa iordning det lite estetiskt samt byter lampor m.m. på det för tillfället. Kan också tänka +- lite pengar vid byte. Finns i Falkenberg.

Sidor: [1]