Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - FOC

Sidor: [1]
1
Säljes / Road Show, ny driverboard och DMD
« skrivet: december 10, 2018, 19:42:59 »
Säljer flipperspelet Road Show i bra skick. Spelet har ett sprillans nytt driver board (http://rottendog.us/WDB089.html) och DMD-display (https://www.free-play.se/produkter/displayer/dot-matrix-displayer-dmd-lcdled/dot-matrix-display-dmd-128x32.html).

Inför försäljningen har spelet gåtts igenom noggrant och lampor har bytts ut. Spelet fungerar perfekt och är i gott skick. Enda undantaget skulle väl vara att Red och Teds ögonlock inte rör sig, vilket bara är en rent estetisk funktion.

Tyvärr har spelet blivit utsatt för inbrott, så istället för den vanliga låsmekanismen sitter det en stång (se bild 2) framför myntluckan för att förhindra framtida försök.

Spelet säljes för 29000 kr, men priset kan diskuteras. Byte kan också vara intressant och vi kan då lägga en del pengar emellan för rätt spel.

Finns att hämta i Göteborg


2
Övrigt Säljes / Jukebox Rock Ola säljes ev. byte flipperspel + pengar
« skrivet: april 26, 2018, 10:29:03 »
Har en Rock Ola Princess 471 som säljes till högstbjudande, dock ej skambud. Jukeboxen spelar och ger ljud ifrån sig men borde ses över då den stått i några år nu och ej använts. Så ge den lite kärlek och du har en skön spelare i ditt hobbyrum/cave. Det medföljer även en hel del extra skivor (utöver de som redan finns i jukeboxen).

Eventuellt byte kan vara intressant med flipperspel med kravet DMD, gärna Bally/Williams/Stern. Kan även lägga pengar emellan på 15k-20k.

Skicka PM så kommer vi fram till något.

3
Övrigt Bytes / Jukebox Rock Ola Princess 471
« skrivet: april 13, 2017, 12:00:08 »
Jukebox Rock Ola Princess 471 bytes, gärna mot ett flipper med kravet DMD.
Jukeboxen har inte använts på några år så mekaniken kan behöva ses över, dock spelar den och högtalaren fungerade bra sist jag testade. Utöver de skivor som sitter i maskinen medföljer ytterligare en hel del skivor.

Sidor: [1]