Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - aerobert

Sidor: [1] 2
1
Köpes / K: Sega Baywatch och DE Tales from the Crypt
« skrivet: december 05, 2017, 19:36:45 »
Även intressant men lägre prio:
Jurassic Park
Tommy
Time Machine
Samt Guns n Roses till hyggligt pris (lol?)

Endast fint fungerande skick utan fulhack. Göteborg/Västsverige helst.

2
Säljes / F14 tomcat
« skrivet: december 04, 2017, 10:10:30 »
Finns i Göteborg. Fint plug n play skick. Annons ute på blocket.

https://www.blocket.se/goteborg/F_14_Tomcat_flipperspel_76503755.htm?ca=11

15000

3
Säljes / S: Revenge from Mars
« skrivet: november 20, 2017, 22:20:56 »

4
Bytes / Revenge from Mars och F-14 Tomcat
« skrivet: oktober 25, 2017, 22:30:13 »
Gör en intressekoll. Har ett F14 Tomcat samt Revenge from Mars som jag kan tänkas byta före en ev försäljning. Är främst intresserad av Data East Tales from the Crypt, Tommy, Guns n Roses. Men kom med förslag...är inte intresserad av projekt. Det ska va plug n play i gott skick.

Skick på kabb och spelplan är fint för sin ålder. Kabben har några repor och mindre slitage här och var. Spelplan på RFM är i stort sett perfekt. Blankt och fint. Lite skrap på kanten till scoophålet. Monitor och powersupply har fått översyn 2015. Mycket fin bild. LED i backbox, lysrör och armatur finns kvar om man vill sätta in.

F14 har en display från ett Millionaire, bara att byta frontplasten. LED i GI och backbox som är signerad av Steve Ritchie. Nya gummin här och var, superbands, nya flippermekar. Har massa extra plaster till spelet. Mylar har rest sig lite på pilarna. Vanligt på denna titel.

Finns utanför Göteborg.

5
Bytes / WWF RR mot Guns n Roses
« skrivet: juni 16, 2017, 09:21:14 »
Gör en koll. Har ett superfint WWRR och söker ett lika fint GNR.

6
Köprelaterat / Transporthjälp finnes lördag 17/6
« skrivet: juni 15, 2017, 14:34:00 »
Kommer att köra Göteborg-Örkelljunga-Göteborg med större skåpsläp nu på lördag förmiddag. Som om någon vill ha nåt upplockat och avsläppt hyfsat nära E6 så kanske vi kan lösa nåt. PM'a isåfall. :) mvh

8
Hårdvara / WPC bootar inte. RAM-fel. Hur testa?
« skrivet: februari 21, 2017, 18:35:24 »
Ett spel hemma har fått en klassiker. Det dog plötsligt och efter omstart får jag två blink på D20 led medan D19 och D21 lyser. Alltså kass U8 RAM om man får tro manualen.

Har köpt nya 6264 RAM-minnen och socklar för att låta en vän byta åt mig. Men hur kan han testa kortet på bänk så han vet om bytet funkade? Är det bara att sätta 5V på nån pinne?

Och hur skulle man testa enbart RAM-minnet? Vad letar man efter med ett oscilloskop?

9
Hej, renoverar ett World Cup Soccer och har fått igång allt utom flipprarna som var helt döda. Glad i hågen att det äntligen börjar bli klart kom jag på att det satt säkringar på fliptronics-kortet så jag bytte dessa. Satte igång maskinen och flipprarna hoppade upp (så spolarna funkar iaf) och sen lade dom sig igen när spelet visade testrapporten (inga mer felkoder).

Så jag slog av spelet, och satte igång den igen för att kolla en gång till, och då sköts säkringen i elcentralen för det rummet. Ordnade automatsäkringen och slog på spelet igen, automatsäkringen sköts igen. Har kollat säkringen i inkommande ström till trafon. Där sitter en 5A enligt klisterlappen, den verkar inte ha bränt, hade inte multimeter då att testa med utan bara kollat på säkringen.

Är det nån transistor på fliptronics-kortet som är kass som gör att flipprarna är "stuck on"? Eftersom flipprarna "dog" igen efter dom hoppat upp när spelet bootat så gissar jag att fliptronics-säkringen också har gått? Men varför går automatsäkringen? Det gjorde den alltså inte nån gång innan jag bytte fliptronicssäkringar, då funkade spelet felfritt förutom flipprarna just.

Det hade förövrigt suttit en 5A säkring i en av flipperslottarna där det annars ska sitta 3A. Översäkrat alltså, vilket tyder på...vad?

I övrigt sitter ett helt nytt rottendog powerkort i. Tack på förhand.

10
Säljes / S: wpc power drive board
« skrivet: november 17, 2016, 17:40:30 »
Har suttit i ett fish tales. Nyrenoverat, nya stora och små kondingar, nya bryggor, reflowat. Funkade utmärkt sist det satt i FT.

2000kr

11
Bytes / B: Super Mario Bros Gottlieb mot ?
« skrivet: november 14, 2016, 12:24:48 »
Lägger ut en koll för ev byte. Lite skav runt hålen och lite trärent runt de vanliga popbumprarna. GI-leddat, super bands, silikonbumprar och lexanskydd. Lite leksakspimpat. Lirar fint. Fd adon-spel. Kom med förslag, data east star wars är intressant, gillar även Star Trek. Har absolut inte bråttom att byta, men som sagt kom med förslag. mvh R

12
Köpes / Manual och operators handbook DE WWF Royal Rumble
« skrivet: april 24, 2016, 15:43:38 »
PM eller sms 070 2 01 75 4 3

13
Köprelaterat / Pris på Gottlieb Super Mario?
« skrivet: februari 24, 2016, 22:27:40 »
Ja som rubrik säger. För ett plug n play-spel, 100% fungerande med fin spelplan utan större slitage.

14
Köpes / K: 4st kromade flipperben
« skrivet: januari 11, 2016, 12:42:38 »
Vill kolla om nån har fyra kromfärgade ben billigt. Utan fötter/justering helst, det har jag helt nya.

Fötterna på mina befintliga ben är helt fastrostade och omöjliga att justera/få loss.

15
Hej, jag kan inte låsa spelplanen i uppfällt läge på mitt Fish Tales som jag håller på och pillar med. Jag tror det beror på att det saknas en skena/skida av nåt slag på höger sida som jag förmodar ska glida på klacken. Den vänstra som finns kvar har jag ringat in på följande bild. Skidan verkar bara sitta med ett par skruvar bak på planen när man känner med fingret.Hela planen tycks alltså sitta för lågt, för låshasparna når inte ens upp till sprintarna som sticker ut i sidan på kabbet. Här syns det bättre, fjädrarna är lite dåliga men mekanismen rör på sig iaf. Men jag kan inte för fem öre lista ut hur det ska sitta. Jag har fått bilder till mig där mekanismen är hel och funkar som det ska och jag ser att spelplanen då kommer mycket högre upp, men kan inte ens förstå hur den gör det med skenan på plats.Så här långt kan jag dra ut planen innan den fälls upp. Det tycks vara normalt.Det ska tilläggas att spelplanen hamnar i rätt läge när den fälls ner och in i kabbet igen, då hakar ju de främre krokarna i. Jag söker i varje fall artikelnumret på den här saknade högra skidan. Det enda jag hittar i manualen heter Playfield Slide Assembly Right A-16637-2 och har mer med hela låshaspen att göra.

Alternativt om nån har en sån här skida till salu från ett skrotat spel? Antar att det är därför spelplanen hamnar för lågt när man fäller upp den?

Sidor: [1] 2