Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Luzur

Sidor: [1]
1
Köpes / K: Gottlieb Arena och Premier/Gottlieb Excalibur flipperspel
« skrivet: april 05, 2016, 20:32:33 »
Hallå!

Jag och einen kameraden söker 2 st Gottlieb spel, Arena och Excalibur, skicket gör det samma, köpes trasigt om så är, så har nån dom två ute på logen/lagret/källaren/annat ställe (förutom ute i skogen under en presenning) ståendes så hör av er!

2
Flippersnack / Grand Lizard nya spelplansplaster
« skrivet: januari 01, 2016, 12:26:33 »
Ok, Grapps, nån Grand Lizard ägare där ute som vill ha nya speldekaler till sin maskin? Jag har ritat nya spelplansplaster till det spelet (istället för Python Anghelo's knasdekaler) som jag och en amerikan ska trycka till plast i USA, sen så kan jag även länka till ett företag som gör det där snyggare prototyp backbox glaset som skulle ha suttit i GL från början, men som Williams schabblade bort, så finns det fler intressanter här i Svea's ankdamm så kan vi ju samfrakta när det blir aktuellt.
Dock så måste vi fixa ihop runt 10 st (blir 20 set totalt, men dom 10 andra blir lagervara) kunder dock innan det blir lönande att trycka upp nya plaster, vi har runt 6-7 st just nu med mig och han inräknad, så lägg en intresseanmälan här.


3
Köpes / Mikroswitchar till droptarget, Grand Lizard
« skrivet: december 09, 2015, 22:46:29 »
Söker 2 mikroswitchar (eller alla 4 vore ju bra) som sitter på högra droptargets på Grand Lizard (1986) flipper, begagnat eller nya är lite saksamma.

Free-play verkar inte ha just dom switcharna och köpa ifrån USA kostar väl multum med frakten och det där jädra tullverket med moms.


4
Flippersnack / Grand Lizard hjälp
« skrivet: oktober 09, 2015, 23:32:52 »
Hej!

Har blivit ägare av ett GL flipper med småfix som jag har hållit på med senaste 2 veckorna, rengjort spelplan, dammsugit upp glasbitar (tydligen haft en liten "glasolycka" nån gång i sitt liv, splitter överallt i maskineriet), polerat och vaxat spelplan, börjat bytt ut lampor i både spelplan och i övre delen mot lampor ifrån Free-Play, rengjort kontakter på undersidan mm (mycket ärgning), ska byta bägga undre displayerna då dom verkar död.

Men, jag har börjat att få upp "Adjust Switch Kicker right" varje gång jag startar spelet nu, sen ett par dagar tillbaka, men jag har aldrig rört högra kickern och den fungerar vid spel, vad kan det bero på?

Och så funkar inte musiken, har kollat i menyn men man ser inte vad det står pga display är paj, har tagit ut ROMchipen och satt tillbaka dom som man kan göra på socklade chip, men inget hände, ljudet funkar iaf.
Några tips på vad mer man kan göra utom att köpa nya ROMs? är ingen elektriker så jag har ingen koll på advancerade teknik som programmering osv.

Och så en till grej, ibland så skjuter spelet ut en ny kula direkt efter man skjutit ut första kulan på plan, vad kan det bero på?

Sidor: [1]