Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - BMD1994

Sidor: [1]
1
Flippersnack / Vilken flipperkonstnär är din favorit? 🖌
« skrivet: november 27, 2018, 10:30:51 »
I väntan på årets stora Flipper-SM tänkte jag hålla en liten frågestund, om vilken konstnär som gjort målningar till diverse spel (Williams, Stern etc.) som är er favorit. Jag uppskattar verkligen all konst som de gjort till spelen. Som exempel kan nämnas följande:

John Youssi
Greg Freres
Kevin O'Connor
Pat McMahon
Dan Hughes (han har bara gjort målningarna till två Bally-spel, Corvette samt I500)
Doug Watson

Mina är nog O'Connor, Freres och Hughes.   ;)

2
Igår kväll när vi skulle montera upp mitt SWE1 (som jag köpte av "Natas" förra året) i min lägenhet så var den högra av de två skruvarna som utgör backboxens förankring i kabinettet trasig och ville inte bli fastspänd (men den kunde ändå hålla boxen uppe). Vet någon om man kan köpa ersättningsskruvar av exakt samma typ som originalet och eventuellt varumärke? Jag gissar att det ska vara en skruv med rundat huvud och bricka på minst 1,5 cm i diameter och en längd på ca 4 cm.

Denna tråd är främst riktad till er som har ett Pinball 2000-spel som RFM eller SWE1, det är ju samma skruvar till båda spelen. Jag vore även tacksam för svar.

3
Flippersnack / Ändra namn på IFPA pga namnbyte
« skrivet: maj 20, 2018, 19:26:20 »
Hej!

Jag bytte precis efternamn så jag skulle härmed vilja på något sätt få det uppdaterat på min IFPA-sida. Är det någon som har tips eller vet hur man kan synka det? Länk till min profil här: https://www.ifpapinball.com/player.php?p=26288

Med vänlig hälsning

Daniel "BMD" Rinander

4
Flippersnack / Besök hos Flippergubben???
« skrivet: februari 17, 2018, 16:50:17 »
Hej!

Som jag skrivit i rubriken undrar jag om man kan göra ett besök hos Flippergubben i deras lokal på Kungsholmen i Stockholm, och träna i väntan på att man ska gå på ett "Pinball Open" eller SM? (I det här fallet är det Sundsvall Pinball Open som är i början av mars.) Och i så fall hur jag kunde lösa det?  :)

5
Ytterligare ett fel på mitt SWE1 har jag upptäckt här och nu, "skölden" kommer upp direkt när spelet startar och åker ned när kulan kommit till returbanorna(?). Den håller sig fortfarande uppe då den egentligen ska vara nere för att resa sig och hålla fast kulan efter att man träffat uppe två gånger och en videosekvens visas på monitorn. När jag kollade in bland test reports i menyn kunde spelet lyckligtvis ana detta genom att det stod detekterat Shield is broken. Men jag har ännu inte kollat säkringarna och alla coils.

Här är ett forumämne om detta som jag läst lite av till att börja med (inte skrivet av mig utan av andra som haft samma problem med ett SWE1): https://pinside.com/pinball/forum/topic/star-wars-episode-1-shield-question

Har även filmat det här problemet men det var svårt att ladda upp det hit.

6
På det SWE1 (Star Wars Episode 1, Williams) som jag haft sedan slutet av mars (köpt av "Natas") fungerar inte dess ball save och jag har själv inte lyckats hitta problemet, även om jag tittat i manualerna. Om man råkar "tappa" kulan precis de första ca 15 sekunderna efter att man skjutit iväg den går spelet alltså direkt in på bonusräkningen.

I den loop som visas i attract mode fattas det bland annat bilder av karaktärer som Qui-Gon Jinn, drottning Amidala och Anakin Skywalker, som kommer upp likt diabilder, jag har även skrivit ett custom message som inte heller visas på skärmen.

Slutskärmen har jag lite svårt att beskriva hur den är, men texten "MATCH FOR FREE GAME!" ska sammanfalla med animationen, det ska vara mer motorljud samt springljud när pit droiden springer innan han sugs in i motorn, ljudeffekter fattas med andra ord. Jag har lagt ut en gameplay-video av spelet på YouTube, och om man hoppar till slutet av videon kan man se hur det ser ut: https://m.youtube.com/watch?v=NFQcPB-uyyw

I övrigt är spelet förstås väldigt "mint"!  ;)

7
Köpes / INHANDLAT ~ Önskas/Köpes: Star Wars Episode 1
« skrivet: augusti 15, 2016, 10:01:15 »
Titeln säger allt. Mitt första hemmaspel har jag gått runt och tänkt ut ska vara just ett SWEP1, sedan jag senast spelade det på Stellans Showroom i Sumpan.  :) Någon som har ett till salu någonstans? (Helst i Sverige, jag bor i Uppsala)

Sidor: [1]