Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - BMD1994

Sidor: [1]
1
Flippersnack / Besök hos Flippergubben???
« skrivet: februari 17, 2018, 16:50:17 »
Hej!

Som jag skrivit i rubriken undrar jag om man kan göra ett besök hos Flippergubben i deras lokal på Kungsholmen i Stockholm, och träna i väntan på att man ska gå på ett "Pinball Open" eller SM? (I det här fallet är det Sundsvall Pinball Open som är i början av mars.) Och i så fall hur jag kunde lösa det?  :)

2
Ytterligare ett fel på mitt SWEP1 har jag upptäckt här och nu, "skölden" kommer upp direkt när spelet startar och åker ned när kulan kommit till returbanorna(?). Den håller sig fortfarande uppe då den egentligen ska vara nere för att resa sig och hålla fast kulan efter att man träffat uppe två gånger och en videosekvens visas på monitorn. När jag kollade in bland test reports i menyn kunde spelet lyckligtvis ana detta genom att det stod detekterat Shield is broken. Men jag har ännu inte kollat säkringarna och alla coils.

Här är ett forumämne om detta som jag läst lite av till att börja med (inte skrivet av mig utan av andra som haft samma problem med ett SWEP1): https://pinside.com/pinball/forum/topic/star-wars-episode-1-shield-question

Har även filmat det här problemet men det var svårt att ladda upp det hit.

3
På det SWEP1 (Star Wars Episode 1, Williams) som jag haft sedan slutet av mars fungerar inte dess ball save och jag har själv inte lyckats hitta problemet, även om jag tittat i manualerna. Om man råkar "tappa" kulan precis de första ca 15 sekunderna efter att man skjutit iväg den går spelet alltså direkt in på bonusräkningen.

I den loop som visas i attract mode fattas det bilder av bland andra Qui-Gon Jinn, drottning Amidala och Anakin Skywalker som kommer upp likt diabilder, jag har även skrivit ett custom message som inte heller verkar visas på skärmen.

Slutskärmen har jag lite svårt att beskriva hur den är, men texten "MATCH FOR FREE GAME!" ska sammanfalla med animationen, det ska vara mer motorljud samt springljud när pit droiden springer innan han sugs in i motorn, ljudeffekter fattas med andra ord. Jag har lagt ut en gameplay-video av spelet på YouTube, och om man hoppar till slutet av videon kan man se hur det ser ut: https://m.youtube.com/watch?v=NFQcPB-uyyw

I övrigt är spelet förstås väldigt "mint"!  ;)

4
Köpes / INHANDLAT ~ Önskas/Köpes: Star Wars Episode 1
« skrivet: augusti 15, 2016, 10:01:15 »
Titeln säger allt. Mitt första hemmaspel har jag gått runt och tänkt ut ska vara just ett SWEP1, sedan jag senast spelade det på Stellans Showroom i Sumpan.  :) Någon som har ett till salu någonstans? (Helst i Sverige, jag bor i Uppsala)

Sidor: [1]