Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Krille72

Sidor: [1]
1
Hårdvara / Plaster Star Wars Data East
« skrivet: februari 21, 2016, 21:24:17 »
Plasterna till SW är rätt svåra att få tag i. Har börjat leta scans för att försöka tillverka själv. Nu var det inte det lättaste att hitta scans eller högupplösta bilder heller.

Är det någon som har scans att skicka eller som kan peka åt nåt håll där det finns vore jag otroligt tacksam.

Tack på förhand!

2
Köpes / Star Wars, Data East
« skrivet: oktober 16, 2015, 00:53:49 »
Intresserad oavsett skick

3
Säljes / Gottlieb Spiderman
« skrivet: januari 29, 2014, 20:14:55 »
Gottlieb "The Amazing Spider-man" från 1980. I mitt tycke det coolaste och snyggaste spelet som finns. Spelplanen är otroligt snygg, speciellt om man gillar klassiska Spindelmannen.
 
SÅLT

4
Köpes / CPU kort till Gottlieb sys 80
« skrivet: februari 19, 2013, 19:37:10 »
Hej,

Har försökt få liv i mitt system 80 spel utan att lyckas. Är det någon som har ett gottlieb system 80 cpu/mpu kort liggandes och vill sälja så är jag intresserad. Jag skulle även kunna leasa kortet en dag bara för att kunna utesluta att det verkligen är mitt cpu kort som det är fel på. Fast mycket tyder på att det är mitt cpu kort som felar...

Mvh
Kristian

5
Köprelaterat / Star Wars, Data East
« skrivet: oktober 16, 2015, 02:50:35 »
Är sugen på ett Star Wars, Data East. Vad får man räkna med att ett sånt kostar ungefär om det är i hyfsat skick? Visst borde det vara ett lämpligt spel om man har några barn hemma som är mellan 9-13 år?

6
Hårdvara / Spel fr Italien
« skrivet: januari 31, 2015, 23:17:47 »
Vad krävs för att ett spel från Italien ska fungera i Sverige? Italienska kontakter har 3 stift. Hur har ni gjort som köpt spel från Italien, kört med adapter eller bytt hela kontakten? Är det nåt mera som måste fixas för att spelet ska fungera i Sverige?

7
Hårdvara / Service Switch Actuator
« skrivet: mars 01, 2014, 14:05:43 »
Hej,

Här kommer en riktig nybörjarfråga. Jag har köpt ett WhoDunnit och tänkte köra igenom lite tester samt ställa in freeplay men kommer inte åt menyn?? Tydligen måste man aktivera Service Switch Actuator. Är det nån som kan förklara hur den fungerar?

8
Hårdvara / Switch till Gottlieb Spiderman
« skrivet: januari 06, 2014, 15:49:06 »
Hej,

Switchen till den högra övre flippern har gått sönder. Någon som vet exakt vad switchen heter och vart den kan beställas?

Tack på förhand!

9
Hårdvara / Gottlieb Spiderman
« skrivet: september 27, 2012, 23:58:07 »
Hej,

Jag köpte spelet för ca två veckor sedan. Det fungerade inte och var/är i ganska risigt skick. Min plan är att försöka få det speldugligt. Lyckas jag med det är planen att snygga till kabinett och spelplan mm.

Jag hör mätt upp strömmen till spelet och det verkar fungera. Power supply kortet är även utrustat med dioder som indikerar både 12 v och 5 v

Alla säkringar är kontrollerade. Jag har rengjort alla switchar så gott det går.

Batteriet är utbytt och jag ser inga spår/skador efter det gamla.

När jag startar spelet tänds belysningen för backboxen och spelplanen. Ljudet fungerar. Displayen som ska visa credits visar en nolla. Matar jag in en krona börjar flipprarna, slingshots?, bumprar att fungera. Displayerna är svarta och credits visar fortfarande en nolla. Ingen kula matas ut och startknappen börjar inte att lysa.

Det finns en knapp för test men inget händer när jag trycker på den. Det verkar som att spelet har låst sig..

Kan det vara nåt så simpelt som att det är fel antal kulor? Hur många ska det vara? Jag har även meckat med switchen till dörren men tror inte att det är den som felar..

Om någon kan hjälpa mig att komma vidare vore jag väldigt tacksam.

10
Köprelaterat / Storlek på Gottlieb SM
« skrivet: september 19, 2012, 18:57:20 »
Hej,
Finns det någon vänlig själ som kan berätta hur högt ett Gottlieb spiderman är utan ben. Jag ska hämta spelet imorgon och säljaren har inte möjlighet att mäta innan dess.

Tack på förhand!

Sidor: [1]