Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - 204496

Sidor: [1]
1
Övrigt / Nya mynt/sedlar
« skrivet: april 20, 2017, 13:36:05 »
Hej Hej!
Jag sitter på en spelmaskin med namnet stardust, den tar både mynt och sedlar, men endast dom gammla. Jag har ingen aning om hur jag ska ändra till dom nya, så jag hoppas på att någon av er kan ge mig en förklaring på hur jag gör för att ändra detta.  :D


2
Övrigt / Cherry problem
« skrivet: november 04, 2013, 18:32:22 »
Hej.
Jag har fått problem med min Cherry Stars & Bars.
Som ni ser på filmen så hänger sig det fjärde hjulet lite då och då. Någon här som kanske vet vad detta felet beror på och vad som kan göras för att åtgärda det??

här kommer filmen:   http://www.youtube.com/watch?v=e-wHnXv8omY&feature=youtu.be

3
Övrigt / Enarmad bandit problem
« skrivet: oktober 25, 2013, 17:54:22 »
Hej.
Jag har precis köpt en ascot super delux jackbar som jag har lite problem med. Då jag inte kan mycket om dessa maskiner så hoppas jag på att hitta någon som kan lite mer.

Den ger inga vinster även om jag får tre lika och så ska även vinstfunktionen vara bortkopplad. Man kan se att vissa fjädrar är utdragna och jag antar att problemet ligger där??  Där är inga mynt som åker in i jackpotten utan alla åker ner i lådan istället.
Vet ni var man kan få tag i lite nya fjädrar till denna maskin?? Eller så kanske det finns någon nära Malmö som har lust att titta på maskinen? Det kanske inte ens är fjädrarna som är problemet?? bara min gissning.

Det är samma modell som på denna filmen:
http://www.youtube.com/watch?v=2X9mu5K5duc


// Eric

4
Övrigt / Cherry Leisure
« skrivet: juni 10, 2013, 17:08:58 »
Tjena allihop!
Jag har en Cherry Leisure stars and bars som jag skulle vilja ha en manual till. Är det någon som sitter på en sådan eller vet var jag kan hitta en?

Skulle ni inte ha en manual så kanske ni sitter på lite info om denna maskin?
Tex. Hur man ställer in vinstutbetalningen mm?

Maskinen tar alla sedlar förutom 50 lappar, va kan detta felet bero på?

Tack på förhand :)

// Eric

Sidor: [1]