Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - matsholmquist

Sidor: [1] 2 3 ... 38
1
Tävlingar / SV: Graveyard Pinball Open 16/6
« skrivet: mars 17, 2018, 11:00:11 »
Mats (MUH) Holmquist #1869

2
Ny uppdatering gjord:

Jarkko Tikkanen får plats i fredagspasset.

Magnus Andersson får plats i lördagens förmiddagpass.

Mikael Lindström och Axel Ludvigsson utgår.

Därmed är tävlingen åter helt full.

3
Tävlingar / SV: Graveyard Pinball Open 16/6
« skrivet: mars 12, 2018, 19:32:17 »
Jag var visst för ivrig...

4
Hej

Många tack till alla, som i god tid anmäler att Ni inte kan vara med (även om det, så klart, varit ännu roligare ifall Ni kunnat vara med!).


Här kommer de senaste uppdateringarna:


Magnus Andersson (MAZ) utgår på fredag och blir i stället reserv på lördag (valfritt pass)

Krister Skoglund utgår på lördag klockan 11.00

Bally Hagman (DAH) #509 går in på lördag klockan 11.00

Joakim Sjöblom (ELD) #48158 utgår lördag klockan 15.00

Mattias Jeppsson (MJ) #21490 går in på lördag 15.00

Peter Franck (FRA) #11291 utgår som reserv

Detta innebär att det just nu finns en plats ledig i fredagspasset.

5
Idag ringde svärmor och sade att delar av inslaget från VästNytt även varit med i Landet Runt.

Både Claes och jag är uppriktigt förvånade över det intresse som visats för utställningen. Orsaken till att vi bestämde oss för att arrangera utställningen var visserligen att vi tyckte att vi hade en kul grej - ett konstnärligt perspektiv på flipperspelen - som vi ville dela med oss av. Men att vi skulle få såväl Dagens Nyheter och ETC Göteborg som Radio P4, Västnytt och nu, till sist, Landet Runt att rapportera om utställningen hade vi inte kunnat föreställa oss. Eftersom Claes och jag i sådana här sammanhang endast är två glada amatörer, vet vi inte vad som är bra publiksiffror för en utställning av det här slaget, men i runda slängar tror vi, att i hade ungefär 800 besökare.

Det finns de som uttryckt förhoppningar om att utställningen skall kunna vandra vidare i Sverige. Claes och jag ställer oss inte avvisande till detta (allt är dock en fråga om tid). Och faktum är att två museer tagit kontakt med oss för att kolla möjligheterna till detta. Men har Ni som läser detta förslag på museer, som Ni tycker skulle vara lämpliga för en utställning av det här slaget, får Ni gärna skriva det här. Så får vi se vad Claes och jag mäktar med.

Och än en gång: jättekul att så många av Er dök upp!

6
Patrik: kul att Du gillade katalogen!

7
I och med Christers anmälning blev det fullt i alla pass. Så nu är det reservlistan som gäller,

8
Christer Skoglund lö 11

9
Tävlingar / SV: West Coast Pinball månadstävling tisdag 30 jan
« skrivet: januari 25, 2018, 15:28:08 »
(MUH) Mats Holmquist #1869

10
Gjorde precis en ny uppdatering. Nu är också fredagspasset fullt.
Så nu återstår bara två platser i lördagens förmiddagspass.

11
Övrigt Säljes / SV: Coin Pusher
« skrivet: januari 21, 2018, 22:51:05 »
Hej

Har en fullt fungerande coin pusher, som heter Over The Top. Det är dock ingen jätteapparat av den typ som fanns på Liseberg (och som fortfarande finns i t ex England), som väger bly och där man kunde spela flera åt gången. Det här är i stället en ganska smal och hög modell, som ofta återfanns på kringresande tivolin och de svenska folkparkerna. Återkom om det är intressant.
Min pusher kommer från Folkets Park i Alvesta.

Mvh

Mats

12
Och nu ringde reportern ifrån SvT. Om det inte dyker upp något oförutsett, skall inslaget visas idag på VästNytt 18.30. Annars skall det visas i morgon vid samma tid.
Och då kanske man kan länka till Svt Play, så att det blir ungefär som på Youtube.

13
Hej igen

Är det någon annan, som vill köpa ett ex av katalogen, så är det bara att swischa 100:- (inkl porto) till 0704-82 57 68 (Ulrika Holmquist). Men glöm inte att i den här tråden uppge namn + adress, så att jag vet vart jag skall skicka katalogen.

Mvh

Mats

14
NIBRE: Självklart skickar jag ett ex av katalogen. Det enklaste är nog att Du swischar 100:- till 0704-82 57 68 (= Ulrika Holmquist)) så skickar jag ett ex. Men glöm inte att uppge namn och adress i den här tråden.

Mvh
Mats

15
Hej!

Jätteroligt att läsa inläggen i den här tråden och se att det är fler än Claes och jag som tycker det konstnärliga är ett kul och intressant inslag i flipperkulturen.

Inför vernissagen var vi, helt ärligen, väldigt osäkra på om det skulle komma några besökare. Fanns det fler än vi som tyckte att det här var en kul och intressant grej eller var vi helt ute och cyklade? Men till vår stora glädje kom ju närmare 200 personer den första helgen (huvudsakligen flipperentusiaster samt nära och kära till Claes och mig) och sedan har det faktiskt fortsatt komma mellan 40 och 75 personer varje dag. Jättemånga tack för att så många av Er ville komma!

Det mediala intresset har också varit stort. Först gjorde ju P4 Göteborg ett inslag, sedan skrev Dagens Nyheter sin artikel och så hade ETC Göteborg ett dubbelsidigt reportage om det hela. Men som om det inte räckte, så ville faktiskt också TV intervjua oss idag. När det inslaget dyker upp vet jag inte, men det var SVT Göteborg (Västnytt) som stod för intervjun.

Och som MCR är inne på: finns det intresse från något museum i Sverige att låta utställningen vandra vidare, är det inget som Claes och jag utesluter.

På söndag klockan 16.00 börjar vi dock plocka ner utställningen.

Sidor: [1] 2 3 ... 38