Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - FOC

Sidor: [1]
1
SÅLD.

2
Har väl tänkt mig runt 5k för den gamle trotjänaren.

3
Övrigt Säljes / Jukebox Rock Ola säljes ev. byte flipperspel + pengar
« skrivet: april 26, 2018, 10:29:03 »
Har en Rock Ola Princess 471 som säljes till högstbjudande, dock ej skambud. Jukeboxen spelar och ger ljud ifrån sig men borde ses över då den stått i några år nu och ej använts. Så ge den lite kärlek och du har en skön spelare i ditt hobbyrum/cave. Det medföljer även en hel del extra skivor (utöver de som redan finns i jukeboxen).

Eventuellt byte kan vara intressant med flipperspel med kravet DMD, gärna Bally/Williams/Stern. Kan även lägga pengar emellan på 15k-20k.

Skicka PM så kommer vi fram till något.

4
Hårdvara / Lotr-meck!
« skrivet: april 26, 2017, 20:09:06 »
Har problem med Gimliswitchen som ger upp jämt och ständigt men fungerar ibland, samma sak gäller för Samswitchen. Båda är bytta samt diod är bytt men felet kommer och går, någon med tips på hur jag kan göra?

Har även ett RS med dåligt optokort till bulldozern som jag undrar om någon möjligtvis skulle sitta på ett sådant, eller vet vart man kan få tag i utan att betala massvis i  tull?

5
Övrigt Bytes / Jukebox Rock Ola Princess 471
« skrivet: april 13, 2017, 12:00:08 »
Jukebox Rock Ola Princess 471 bytes, gärna mot ett flipper med kravet DMD.
Jukeboxen har inte använts på några år så mekaniken kan behöva ses över, dock spelar den och högtalaren fungerade bra sist jag testade. Utöver de skivor som sitter i maskinen medföljer ytterligare en hel del skivor.

Sidor: [1]