Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Casaolsson

Sidor: [1] 2
1
Efter att ha kollat alla kontaktar så hittade jag felet. Körde ett lamptest med spelplanen uppe och vickade på kontakten och i ett snett läge fick den kontakt. Så nu lyser allt kanon.

2
Hej,
Fått tips på att kopplingar har troligen hoppat lite efter transport. Ska vara det första man kollar efter transport innan man startar spelet. Få se om det löser problemet.

3
Hårdvara / White Water - alla lampor i en Lamp Matrix lyser väldigt svagt
« skrivet: december 29, 2017, 00:08:58 »
Hej,
Helt ny och skulle behöva lite hjälp från er som hållit på ett tag. Har ett precis köpt ett WW som jag har två fel på nu. Det ena är att inte huvudet på bigfoot rör på sig. Där har jag dock hittat en bra länk på pinside som exakt beskriver detta problem. En konding på motor drive kortet som läcker och är slut. Ska byta den och se om det hjälper. Mkt bra länk
https://pinside.com/pinball/forum/topic/white-water-bigfoot-problems

Skriver om det bara för att ge info er info om detta på något sätt kan ha och göra med det problem som jag nu ska beskriva och höra om något har något tips kring.

Nu till problemet. Jag har märkt att vid lamp test och när man spelar så lyser ett antal lampor knappt. Det är LED lampor på nästa hela spelet. Jag har testat lite att byta lampor utan något förbättrat resultat. Dock testade jag att ta bort en lampa helt och då lös lamporna som var kvar starkare. Dock inte lika starkt som lamporna runt. Jag hittade en manual online och kunde med den komma fram till att alla lampor som lyser mkt svagt är i samma kolumn i Lamp Matrix. Denna pekar på, om jag läst rätt, på koppling J137 pinne 3 på Power Driver board som gemensamma nämnaren.
Skickar med två bilder på Lamp Matrix och Power Driver board. I Lamp Matrix är det kolumn 3 som är där alla lampor är svaga.. börjar med raft 7 osv.
Någon som har några tips på vart man börjar. Tänker att det är något knas på Power Driver kortet men tänkte höra om något har bra tips innan man börjad ta bort det och kolla kretsar.

Hälsningar
Mattias

4
Köpes / K: WW, FH, FT, JP elleR LAH innan jul i närheten av Stockholm
« skrivet: december 13, 2017, 00:23:41 »
Hej
Söker något av dessa flipper för en snabb affär innan jul. Är det något som bor i närheten av Stockholm och som kan släppa något av nedanstående flipper i fint skick till mig så betalade jag bra.

Spel jag letar efter och vill köpa något innan jul
White Water
Funhose
Jurassic Park
Fish tales
Last action Hero

Jag nås på PM eller casaohlsson at gmail.com

Hälsningar
Mattias

6
Köprelaterat / Retroarcade
« skrivet: december 09, 2017, 23:26:27 »
Hej,
Kanske fel forum men jag kollar om något kan ge något tips. Funderat på att köpa ett arcadspel , mame 22”, från Retroarcade.se och tänkte höra om någon har erfarenhet av det spelet och att
Köpa från dom.

Hälsningar
Mattias

7
Köprelaterat / SV: Köpråd nya Star Wars
« skrivet: december 09, 2017, 00:10:11 »
Glömde att skriva att jag bor i Stockholm

8
Köprelaterat / SV: Köpråd nya Star Wars
« skrivet: december 08, 2017, 23:50:27 »
Tack för tips och råd. Har nu läst på lite om Dialed in och det verkar vara en skönt spel. Förstår att det är helt nytt men undrar om något vet om det finns någonstans att testa?

//mattias

9
Köprelaterat / SV: Köpråd nya Star Wars
« skrivet: december 08, 2017, 08:13:59 »
Tack för svaret. Har inte spelat det ännu så det var ingen dum fråga, Ska ut i helgen och spela där jag har hittat att det finns.
Får återkomma med mina intryck.
Mattias

10
Köprelaterat / Köpråd nya Star Wars
« skrivet: december 07, 2017, 20:57:07 »
Hej
Funderat på att köpa ett nytt flipper från Stern via flipperdocktorn och kollat lite på det nya Star Wars. Tänkte hörs om någon kan ge lite input kring hur spelet är och om man ska gå för Pro eller Premium.

/mattias

11
Köprelaterat / SV: Rimligt pris på ett Johnny Mnemonic
« skrivet: december 04, 2017, 21:59:07 »
Tackar! Hur tycker du att det är att spela? Har inte testat ännu.

12
Köprelaterat / Rimligt pris på ett Johnny Mnemonic
« skrivet: december 04, 2017, 07:37:59 »
Hej,
Tänkte kolla med er om prisbilden på ett Johnny Mnemonic i helt fungerande skick. Priserna har dragit iväg så mycket sedan jag köpte ett spel senast så har inte helt koll.
Mattias

13
Bytes / Tales of the arabian nights
« skrivet: maj 10, 2015, 15:17:41 »
Har ett Tales of the arabian nights. Spelet ar i super fint skick bade spelplanen, kretskort, plaster och kabinett. Spelet har LED och ny DMD. Bytte precis flippergummin och nagra protectors som var lite naggade.

Maila vid intresse sa mailar jag bilder mm.

Intresse finns for byte till ett spel som passar barn (10 ar). Kom garna med forslag. Spelet ska vara i bra skick och allt ska fungera.

14
Säljes / Tales of the arabian nights
« skrivet: maj 10, 2015, 15:03:05 »
Har ett Tales of the arabian nights till salu. Spelet ar i super fint skick bade spelplanen, kretskort, plaster och kabinett. Spelet har LED och ny DMD. Bytte precis flippergummin och nagra protectors som var lite naggade.

Maila vid intresse sa mailar jag bilder mm.

Intresse finns for byte till ett spel som passar barn (10 ar). Kom garna med forslag. Spelet ska vara i bra skick och allt ska fungera.

15
Köpes / Indiana Jones - Betalar bra!
« skrivet: maj 01, 2015, 21:19:59 »
Tack

Sidor: [1] 2